Hanginiz daha hızlısınız

Güncelleme Tarihi:

Hanginiz daha hızlısınız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2009 00:00

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ’Baron’ adlı Kangal köpeğini getirdi. Fransız golcüye, ’Kamanan hadi, hanginiz süratlisiniz" diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

Sivasspor idmanından kareler...

SÜPER Lig ikincisi Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde salonda fizik-kondisyona yönelik bir çalışma yapan kırmızı beyazlı ekip, daha sonra dış sahada idman yaptı. İdman öncesinde, Uygun futbolcularını bir araya toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Teknik patron, geçen sezonlarda yakalanan başarının devam etmesi için futbolcularına çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

İdmana renk kattı

İdman yapılan sahaya getirilen, teknik direktör Bülent Uygun’un "Baron" adlı Kangal cinsi köpeği, idmana renk kattı. Köpeğinin Uluslararası Kangal Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Kangal Köpeği yarışmasına hazırladığını ifade eden Uygun, hızlı bir oyuncu olan Fransız golcü Yannick Kamanan’a da "Kamanan hadi, hanginiz süratlisiniz" diyerek espri yaptı. Kamanan da köpeğe dönerek, "Günaydın" dedi.

Barcelona’yı çekmez

Genç hoca, prensipte anlaştıkları Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Namochi’nin İstanbul’a geldiğini ve sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Uygun, Trabzonspor’un eski futbolcusu Ömer Rıza’la anlaştıklarını ifade etti. Uygun, Şampiyonlar Ligi ön eleme turu kuraları ile ilgili olarak da "Başkanımız Mecnun Odyakmaz’a güveniyorum. Çekeceği kura çok önemli. İyi bir kura çekeceğini de biliyorum" dedi. Teknik direktör, "Başkandan ricamız var. Kalkıp da Arsenal’di, Barcelona’ydı falan çekecek hali yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!