Halis Özkahya’nın mazereti olamaz

Güncelleme Tarihi:

Halis Özkahya’nın mazereti olamaz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2013 01:05

MHK Başkanı Alp, “Halis Özkahya, Pektemek’i sakatlayan Colman’ı oyundan atmayarak hata yaptı”dedi.

Haberin Devamı

MERKEZ Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Beşiktaş-Trabzonspor maçında Colman’ın Mustafa Pektemek’e yaptığı faulü süzemeyen hakem Halis Özkahya’nın 4 hafta dinlendirileceğini çünkü kendileri için sporcu sağlığının bir numaralı konu olduğunu vurguladı.
Sporx.com’a konuşan Alp, “Bundan böyle yüksek not alan hakem Colman hadisesindeki gibi gündem olacak kritik bir hataya imza atarsa belli bir süre ceza alacak ve dinlenecek. Sporcu sağlığı bir numaralı konudur” dedi.

‘TELEVİZYONDA DEĞİL MAÇTA GÖRECEK’

Halis Özkahya’nın taviz vererek hata yaptığını belirten Alp, “Halis’le konuştum olayın bu kadar vahim olduğunu maç esnasında göremediğini söyledi. TV’den izlemiş vehametini orada görmüş. Maçta görecek. Biz bu tür olaylara taviz verilmemesini ısrarla onlardan istedik ama bu olayda taviz verilmiş oldu. Verilirse o zaman bu işin bir faturası olacak. Biz de sırf bu Colman konusundaki yanlıştan ötürü Halis’i 4 hafta dinlendireceğiz. Sezonun ilk maçı. iki-üç gün önce bunlarla ilgili talimat verilmiş, her türlü eğitim yapılmış, bu hata olmamalıydı. Nasıl ödül varsa ceza da olacak. Hata yaptıklarında cezalandıracağız elbet” diye konuştu..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!