Halilagic Beşiktaş'da

Güncelleme Tarihi:

Halilagic Beşiktaşda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Transferde atak yapan siyah beyazlılar, İstanbulspor'un yıldız futbolcusunu da 2 yıllık sözleşme ile renklerine bağladı. Halilagiç'e 900 bin dolar, İstanbulspor'a da 2 milyon dolar ve Savaş verildi.

İmzayı attı

Beşiktaş Transfer Komitesi dün İstanbulsporlu Halilagiç ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Yönetici Fahrettin Curoğlu, Halilagiç'i Alpay'ın yerine transfer ettiklerini belirterek bu oyuncuya 900 bin dolar, kulübüne de 2 milyon dolar bonservis ücreti ödendiğini ve Savaş'ın verildiğini söyledi.

Rahat edecekler

2000 yılının Mart ayında başkanlığı kesin bırakacağını ifade eden Başkan Seba ise bu transfer sonrası şunları söyledi: ‘‘Benden sonraki yönetim rahat etsin diye Alpay'ın yerine Halilagiç, Sergen'in yerine Bayram'ı aldık. Forvette ise Amokachi'nin görevini Murat Alaçayır ile doldurduk.’’

KISMET BUGÜNEYMİŞ

Üç yıl önce 50 milyar liraya alınmayan Halilagiç, Beşiktaş'a gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Halilagiç, ‘‘Kısmet bugüneymiş. Üç yıl önce Galatasaray, Feenerbahçe ve Beşiktaş kapısını aşındırdım. Kimse yüzüme bakmadı. Şimdi ise kapışılamıyorum.’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!