Hakan'ı düşünmeyin

Güncelleme Tarihi:

Hakanı düşünmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 1999 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Hakan Şükür, İtalya'nın ve dünya futbolunun dev kulübü Juventus'a gitti, gidiyor. Hakan kardeşimize başarılar diliyoruz.

Galatasaray cephesi Hakan ile İtalya gündemini elinde tutarken, bizim Fener'in bahçesinde hemen hemen herkes mutluluktan havalara uçmaya başladı.

Neymiş efendim, Hakan Galatasaray'dan ayrılırsa Fenerbahçe kesinkes şampiyon olurmuş! Böylesine bir düşünce ve mantığı kabul etmek bana ters geliyor. Eğer bu tarz düşünenler varsa aldanıyorlar. Ve de sadece kendilerini kandırıyorlar.

Fenerbahçe'de Löw ve futbolcuların asla Hakan'ın gidişiyle ilgilenmemeleri gerekir.

Rehavet sorunun başlangıcı ise ciddiyet de başarıya giden yoldur.

Fenerbahçe kendisinden sorumlu olmalıdır. Hakan'ın gidişiyle yakından uzaktan ilgilenmek, yarar yerine zarar verebilir. Fenerli olan sorumlu, sorumsuz, Hakan'ı kafalarından bir an önce silip atmalıdırlar.

Altın tepsili hediye!

Ligin ilk yarısını averajla lider bitirmek şampiyon olmak değildir. Geçen seneki Fenerbahçe aynı dönemlerde 9 puan farkla ilk yarı lideriydi de ne oldu?

Hovardaca harcanan puanlarla lig bitiminde şampiyonluğu altın tepsi ile Galatasaray'a hediye etti.

Demek istediğim, dereyi görmeden paçaları sıvamak yanlışların en büyüğüdür. Böylesine yanlışı bir daha yapmak bilmem ki Fenerbahçe'ye ne kadar yakışır.

Onun için diyorum ki, Fener'in bahçesindeki kitle, şapkalarını önüne koyup iyi düşünsün. Kendi kendilerine hayal beldeleri yaratmasınlar.

Böylesine güçlü bir lig maratonu ancak ve ancak kitlesel birlik ve beraberlikle olacaksa hayalci değil gerçekçi olmak lazım.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!