Hakan Şükür Priştine'de

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür Priştinede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2010 11:32

Baba ocağı Priştine'de 2000 hemşehrisine iftar yemeği düzenleyen Hakan Şükür, daha sonra DHA'ya konuştu ve Türkiye'nin dört büyük takımının UEFA play off maçlarının ilk turundaki sonuçlarına, rövanştaki şanslarına ve Rijkardın yerine Fatih Terim'in gelebileceği ile ilgili bazı sorulara cevap verdi.

Haberin Devamı

- TK: Şu anda Priştine'de bulunmaktasınız. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Beşiktaş maçları oynandı ilk turda sonuçlar pek olumlu değildi. İkinci turda yani rövanşta şansları nedir?

- HŞ: Beklenen tek sonucu Beşiktaş aldı. Umarım Beşiktaş ve diğer takımlar Türk futbolu adına önemli sonuçlara ikinci yani rövanş maçında ulaşacaklar. Netice itibariyle telafisi olan karşılaşmalar bunlar. İlk maçlarda yüzümüz gülmedi ama ikinci maçlarda gülecektir inşallah. Turu geçen bizim takımlar olacaktır.

- TK: Galatasaray'da yıllarca oynadınız. Şu an durumunu nasıl görüyorsunuz. Hafife alınan bir takımla İstanbul'da 2-2 berabere kaldı. Bu sonuç Rijkaard'ın sandalyesini oynatabilir mi?

- HŞ: Açıkçası futbolda büyük ya da küçük takım kalmadı. Koşan, mücadele eden bir takım her takımı zorlayabiliyor. Galatasaray, geçtiğimiz iki seneyle beraber bu sene de sezona iyi başlamadı kadrosu, sandalyesi zengin olan Galatasaray bu sene kötü başladı gibi bir görünüm verse de, geçmişteki hataları tekrarlamazsa ismiyle, formasıyla, armasıyla engelleri atlatır. Rijkaard'a ve bu kadroya güveniyorum.

Haberin Devamı

- TK: Eğer ikinci turda elenirse, Rijkaard'ın Sandalyesi oynar mı? Bu şekilde haberler dolaşmaya başladı?

- HŞ: Açıkçası bu tür haberler-dedikodular kötü giden dönemlerde antrenörlerin başında dolaşır. Ama sadece çalıştırıcılarda aramak gerekmez. Tabi bu tür söylentiler var sayın hocamız Fatih Terim'in adı geçiyor. O da ayrıldığında bir daha bu takımı ya da başka bir Türk takımı çalıştırmayacağını söylemişti. Dedikodular var ama ne gibi sonuçlar çıkacak hep beraber göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!