HAFTASONU ALISVERISI

Güncelleme Tarihi:

HAFTASONU ALISVERISI
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Migros’tan hediye ceki

MIGROS 26 Mayis tarihine kadar en az 75 milyonluk alisveris yapan herkese 5 milyon, 150 milyon liranin uzerinde alisveris yapanlara ise 15 milyon liralik alisveris cekleri veriyor. Migros'un duzenledigi bir diger kampanyada ise Marka Odulu kampanyasi. Bu kampanyada, kampanya dahilindeki markalardan en cok satin alan 500 Migros Club uyesi 10 milyonluk 'bedava alisveris ceki' kazanacaklar.

Tuketici egitimi

BAUHAUS 22 Mayis'tan itibaren tuketici egitimi amacli etkinlikler duzenliyor. Bu program cercevesinde Bauhaus tuketici profilinin yuzde 55'ini olusturan kadinlara matkap kullanimi hakkinda ve bahce bakimi konusunda egitim veriyor. Bu calismalar randevulu ya da talebe gore ozel egitimler seklinde veriliyor.

Kondisyon icin

SASKINBAKKAL’da bitkisel ilaclar konusunda uzmanlasmis markalarin urunlerini satan Healt Shop acildi. Bitkisel ilaclarin yani sira afrodizyaklar ve sporculara yonelik performans artiricilar da Healt Shop'un urunleri arasinda. Tel: (0216) 302 19 21-386 48 24

Carsi’dan

Tenis promosyonu

CARSI Magazalari tenis sporu ile ilgilenenler icin yeni bir kampanyaya basliyor. Agustos ayi sonuna kadar Carsi'dan 30 milyon lira uzeri tenis malzemeleri alisverisi yapanlar Istanbul-Darussafaka ve Pamukspor ile Aslanlar Spor Kulupleri'nde saatlik kort kiralamada yuzde 25 indirim hakki kazanacaklar. Musteriler kampanya dahilinde Istanbul ve Ankara Sports Intennational Kulupleri'nde Eylul ayina kadar bir hafta boyunca tum aktivitelerden yararlanabilecekler.

SEMT PAZARLARI

CUMARTESI

Seyrantepe Kagithane

Ciftecevizler Sisli

Guzeltepe Kagithane

Kirkikievler Eyup

Ferahevler Sariyer

Kartaltepe Alibeykoy

PAZAR

Mecidiyekoy

Kagithane

Seyrantepe

Ayazaga

Alibeykoy

Yuzyil

Vakit varken sanal makyaj

BEATUI Control Cosmetics artik sanal makyaj yapiyor. 2 saat suren seansin birinci bolumunde goruntunuz bilgisayara aktariliyor ve alternatif goruntuler elde ediliyor. Seansin ikinci bolumunde bilgisayar ekranindan alinan bilgiler begenilen goruntuye gore profesyonel makyaj uygulamasi musteriye de ogretilerek yapiliyor. Bu uygulama 25 milyon liraya yapiliyor. Randevu icin ucretsiz hat numarasi 0 800 261 26 04.

Unlulerin elbiseleri Profilo’da satista

PROFILO Alisveris Merkezi'nde 22 Mayis Cumartesi gunu Eskidji Muzayede Evi tarafindan Unutulmayan Imzalar adiyla bir muzayede duzenleniyor. Muzayedede Zeki Muren'den Mujdat Gezen'e, Tarkan'dan Turgut Ozal'a kadar bircok unlunun kendileriyle ozdeslesen esyalari acik artirmaya cikacak. Saat 14:00'de baslayacak muzayedenin geliri vakiflara bagislanacak. Tel: (0212) 216 44 00

Cafe terasinda

bahar keyfi

Nisantasi Cafe Keyif Turkiye'de ‘‘cafe'' kulturunun gelismesinde rolu olan yerlerden biri. Zengin ve uluslararasi bir monusu var. Salatalari, degisik soslu et ve tavuk yemekleri, ev yapimi pastalari Ingiliz porselen takimlarda sunuluyor. 1993 yilindan beri acik olan Keyif'in degismeyen spesiyaliteleri arasinda Tavuk Keyfi, Bonfile William, Somonlu Salata'sini sayabiliriz. Keyif'in en onemli ozelliklerinden biri de sera seklindeki bahcesi. Sera'nin icinden buyuk ve eski bir agac geciyor. Japon semsiyesi, cam agaci, cesitli saksi cicekleri, yukka, ask merdiveni gibi bitkilerin yaninda mevsim bitkileri de yer aliyor. Cafe Keyif'in bir cok yemegine lezzet katan feslegen de saksida yetistiriliyor. Haftasonu Nisantasi'nda vitrin gezme programi arasinda, soluklanacak ideal bir mekan.

Tel: 0212 225 20 19

Son

uc gun

DIVAN Lokantasi'nin duzenledigi Kuskonmaz Yemekleri Haftasi'ndaki tadlari kacirmamak icin son gunler. Pazar aksami nihayetlenecek olan monude kuskonmazin turlu cesidi var: Kremali corbasi, Vinaigrette ya da Hollanda soslusu, tavuklu olani, diye uzayip giden bir monu. Rezervasyon: 0212 231 41 00

Tasarimi ozel bar

Hilton Oteli Lalezar terasina ozel bir bar acti. Chivas Regal tarafindan yaptirilan bar ozel tasarimi ile ilgi toplarken bogaza hakim gorus acisiyla da ragbet goruyor. Hilton Chivas Regal Bar yaz boyunca acik olacak. Ama belki de bunaltmayan mayis esintisinde viski yudumlamak icin zaman, tam da bu haftasonu olabilir!

Tel: 0212 231 46 46

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!