Haftanin kahramani fotograf

Güncelleme Tarihi:

Haftanin kahramani fotograf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Universitelerin fotograf kulupleriyle profesyonel fotografcilar Marmara Universitesi Iletisim Fakultesi'nde ‘‘Fotograf Gunleri’’ cercevesinde bulusuyor. Etkinlik, fakultenin Nisantasi kampusunde bugunden itibaren 8 Mayis'a kadar devam edecek.

Marmara Universitesi Iletisim Fakultesi Fotograf Kulubu (MIFOK) tarafindan duzenlenen ‘‘Fotograf Gunleri’’ne haber ve tanitim fotografciliginin onde gelen isimleri konuk oluyor. Cemil Agacikoglu, Ersin Alok, Mehmet Emin Altan, Isa Celik, O. Cem Cetin, Gultekin Cizgen, Haluk Cobanoglu, Kutup Dalgakiran, Fethi Izan, Ali Oz, Alaaddin Savas, Mehtap Yucel ve Yucel Tunca etkinlige katilacak isimlerden bazilari.

‘‘Fotograf Gunleri’’nde Bilgi Universitesi, Galatasaray Universitesi, Istanbul Universitesi, Istanbul Teknik Universitesi ve Mimar Sinan Universitesi fotografcilik kulupleri dia gosterileri yapacaklar. Fotograf alaninda iletisimi guclendirmek icin 2000 yilinda duzenlenmesi ongorulen ‘‘Universitelerarasi Saydam Gunleri’’ projesi uzerine de konusulacak.

‘‘Fotograf Gunleri’’ etkinligini duzenleyen MIFOK, uyelerinin ortak calismasi urunu olusan ‘‘Cocuklar’’ konulu bir dia gosterisi sunacak. Ayrica okulun sergi salonunda ‘‘Isigin Hikayesi’’ adli bir sergi acilacak. Ekimizde zaman fotograflarini ve haberlerini gordugunuz MIHA uylerinden bazilarinin da bu sergiye fotograflariyla katildiklarini belirtelim.

Ayrintili bilgi icin:(0212) 241 20 74'den Sevil Ozdemir ya da Basak Caka

‘FOTOGRAF GUNLERI’NDE BUGUN

12.30 Acilis

13.00 Yucel Tunca (Bir Jurnalcinin Anilari)

14.00 M.U Iletisim Fak. Fotografcilik Kulubu (MIFOK) ‘‘Cocuklar’’

15.00 Kutup Dalgakiran (Secmeler)

16.00 Mimar Sinan Universitesi Fotograf Kulubu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!