Hafta sonunuz nasıl geçecek?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonunuz nasıl geçecek
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 21, 2008 11:00

İkizler kendi başınıza karar vermeyin, Boğalar sınırınızı aşmayın, Oğlaklar dikkat çekiyor. İşte burç yorumlarınız.

Haberin Devamı

19 NÄ°SAN CUMARTESÄ°

KOÇ
Çok samimi olduğunuz anlarda bazı sözleriniz çizgiyi aşıyor, bunu yapmayın ve ağzınıza bakla koyun sonra insana düşüncesiz derler. Ne bildiğinizi veya ne yaptığınızı iyice anlamak için danışmaya ihtiyaç duyacaksınız. Danışın bunda garip birşey yok. Babanızla özel bir ilişki içindeyseniz aranızda önemli bir olay olabilir. Bir kısıtlanma ya da engellenme veya geciktirilmeye maruz kaldığınızı düşünüyorsunuz ama değil, acele etmeyin.

BOÄžA
Hiç bir zaman sınırlarınızın ne olabileceğini veya ne olmayacağını unutmamalı ve farkında olmalısınız. Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız. Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek. Gizli konulara meraklarınız artıyor, yani gizli konu derken karanlık entrikaları kasdetmiyorum tabii ki, kasdim doğaüstü ile ilgili. Tatlı dil dedim ama mizah gücünüz azalabilir ve bu da yavanlık getirir, sözlerinizi test edin.

Haberin Devamı

Ä°KÄ°ZLER
Kendi başınıza iş başarmayı seviyorsunuz, iyi güzel ama herşey böyle yapılmaz ve sonra kendi düşen ağlamaz değil mi? Başarı da, hata gibi paylaşılmak içindir, bunu bir düşünün. Genellikle para ile ilgili meselelerde özgürlük istiyorsunuz, örneğin bazılarınız gezmek istiyorsunuz ya da bol bol alış veriş yapmak tutkunuz artıyor. Önce bir oturun cüzdanınıza ya da bankanıza bir göz atın. Bu konuda klasik İkizler kararsızlığını hiç ama hiç göstermeyin diyorum.

YENGEÇ
İlişkileri hevesle benimseyin, kabul edin sonra analizde bulunun, peşin hükümlerden kaçının. Bu ara başkalarına olan sevginiz veya ilişkiniz zorlayıcı olabilir. Arkadaşca tavırlar alın ve sık sık kanıtlayın. Günün etkileri kıskançlık, yaratıcılık, misafirperverlik şeklinde olabilir. Karşıt cins ilişkilerinde cazibeniz iyi, heyecanlı ve ateşlisiniz, üstelik ilham gücünüz de yeterli. Aile içinde de sosyal olmayı sürdürün, çok işinize yarayacak. İlişkileri yönlendirmede duygulu olun ve çekimser kalmayın. Kendi içinizde düzensizsiniz, biraz daha derli toplu olmalı, düşüncelerinizi sırayla kullanmalısınız.
 
ASLAN
İlişkileri daha fazla ilerletmek için çevrenizdeki insanları ustaca ve severek kullanmak zorundasınız. Bunu zorla değil, isteyerek yaparsanız sonuç sandığınızdan da iyi olabilir. Resmi ilişkiler bazılarınızı uğraştırırken bazılarınız  flörtçü olacaklar, kalbiniz boşsa ve durum uygunsa mesele yok ama aksi halde iki misli sorun var, ona göre. Sosyal anlamda zekice düzenlenmiş ilişki ve iletişim, fiziksel veya duygusal tatminlerden daha önemlidir.

Haberin Devamı

BAÅžAK
Sanat ve özellikle de müziğe eğiliminiz artacak. Hukuksal sorunlarınız varsa yararlı ilişkilerle yakından ilgilenin ve bu konuda iyi davranışları takdir edin. Başarısızlığa uğrayan ilişkiler sizi çok incitiyor, yeni ilişkilere girmeniz zorlaşıyor ve isteksiz oluyorsunuz, neden ama? Birşey biter ve başka birşey başlar Böyle bir tutumla istismarcıları kendinize çekiyorsunuz. Kendinizi kullandırtmayın ve kendinizden emin görünün.

TERAZÄ°Â
Günün anahtar sözcükleri; dürüstlük doğru politika, idealist olmak ve de rasyonalizm. Bunlar size yetecek. Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz. Aslında siz karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız ama her zaman böyle olmaz tabii ki, yaşam çok renklidir, değil mi? Mizah anlayışınız iyi, manevi yapınız ise ruhani veya filozofik. Bu yönünüzü gösterin. Çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Haberin Devamı

AKREP
Adım adım gelişen davranışlar sizi daha emin sonuçlara götürür. Bu günlerde  Boğa insanlarından kaçının. Grup faaliyetlerine katılın, enerjiniz yeterli olacak. Sinirlenmeye ve öfkelenmeye açıksınız ama soğukkanlı olursanız kaynak yaratmada ve organizasyonda başarılı olabilirsiniz. Sizin için hafif meşrep diyebilirler, neden olmasın ama zerafetle ve de kimseyi üzmeden. Neyiniz eksik ki?

YAY
İş ve aşk hayatlarında reddedilmeyi kolay kabullenmediğiniz için kendi kendinizi yiyorsunuz. Sinirsel enerjinize gem vurun hatta sinirlerinizi yıkayın, nasıl mı? Kolay, açık hava ve de sık sık su meditasyonu. Bilmiyorsanız araştırın, gerçekten yararlı olacaktır. Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün. Organizasyon yeteneğiniz iyi ama dedikodular ya da önemli olmayan detaylar sizi fazla sıkıyor.

Haberin Devamı

OÄžLAK
Bugün dikkat çekecek kadar yaratıcısınız, içgüdüsel tepkileriniz uygun ve güçlü. Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz. Ama buna karşın biraz tembelsiniz ve harekete geçmek için güvensizlik  duyuyorsunuz. İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi de gene kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

KOVA
Çabalarınız yoğun bir amaca yönelik olmalı. Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın. Çalışmalarınızdan elle tutulan sonuçlar ve ödüller bekliyorsunuz ama acele etmeyin. Bunlar olacak. Mutlu olma kapasitesine sahipsiniz ama aniden unutuveriyorsunuz, biliyorum yoğun gezegen etkileri sürüyor fakat siz her zaman daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Entellektüel meraklar içersindesiniz ama öğrenmenizin hızı belli değil. Düşünce ve davranışlarınızda ani ve kesin değişiklikler yapıyorsunuz oysa anında karar verme yeteneğiniz var, hatırlayın ve kullanın. Sürüncemeli tartışmalardan kaçının. Fikirlerinizin iyi kullanılamamasında organizasyon yokluğu olabilir, buna yönlenin. Bugün ve belki de yarın sevdiğiniz sizi kızdırabilir, kendinizi kontrol edin ve onu mazur görün.

20 NÄ°SAN PAZAR

KOÇ
Beraberliklerinizde gerginlikler sık sık gündeme gelebilir. Yoğun emek harcayarak oluşturduğunuz yapıları yıkmamaya özen göstermelisiniz. Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşımla ele almalısınız. Bu tür gelişmeler özellikle meslek ya da eğitim hayatınızla ilgili sorunlar için geçerlidir. Özellikle ikili  görüşmelerde sezgilerinize güvenin ve kültürel birikiminizden faydalanın. Sinirlerinize daima hakim olun.

BOÄžA
Eğer orta yaşın altındaysanız özellikle bohem eğilimleriniz artabilir, böyle ortamlarda bulunmak size mutluluk verecektir, ancak kapılıp sürüklenmemeye dikkat etmelisiniz. Çünkü boşvermişlik, bir yaşam biçimi haline gelebilir ve sert etkiler yüzünden sorumluluğunu üslendiğiniz işlerde sorun çıkabilir. Bu günlerde çabuk aşık olabilir ve duygularınızdan emin olmadan harekete geçtiğiniz için daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz.

Ä°KÄ°ZLER
Kalbiniz boşsa, yeni bir ilişkiyi gündeme getirin. Ancak duygularınızla hareket etmeniz ve bu ilişkinin temelinde fiziksel nedenlerin yatması, bunun kısa süreli olmasına sebep olabilir. Özellikle İkizler kadınlarının bu gibi bir ilişkilere açık olması mümkündür. Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz. Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

YENGEÇ
Evet biraz kızdınız, biliyorum. Bugün bir yerlerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Olayların akışı mahçup olmanıza neden olabilir. Oysa en sağlıklı kararı ancak siz verebilirsiniz. İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekmeyin. Çünkü herşeye anında uygun bir tepki göstermek, uygun bir cevap bulmak zorundasınız. Yani özetle uygun yeri ve zamanı kollayacaksınız.

ASLAN
Özellikle tartışma gerektiren bir konu, bugün bir şekilde yakın çevrenizde görülebilir. Aşk ve sevgi konuları gün içinde oldukça verimli görünüyor. Kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak ve ilişkilerinizi şu andaki düzeyde devam ettireceksiniz. Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz. Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir. Karşı cinsten biri size yaklaşmak istiyor fakat fazla cesareti yok.

BAÅžAK
Hislerinizi iyi anlatabildiğiniz ve aktarabildiğiniz bugün hoş kimselerle tanışmanıza ve özellikle de sevdiğinizle iyi iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Yeni ve kalıcı bir ilişki düşünüyorsanız iyi değerlendirmelisiniz. Gün sonuna doğru gezegenlerin  aşk ve sevgi konularında size daha çok destek vermeleri iyi bir fırsat olabilir. Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler, gereken düzenlemeleri yapın.

TERAZÄ°Â
Bugün yeni gelişmeler olabilir ve zaman sizin için çok daha değerli olabilir. Yeterince mantıklı olmadığınız takdirde kaybetmeniz olası olan bir tartışmaya girmemeye çaba gösterin. Ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bugün kolayca halledebilirsiniz. Başkalarının fikirlerine kapılmadan harekete geçin. Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

AKREP
Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır. Bu ihtiyaçtan dolayı birlikte olduğunuz kimselere karşı olumsuz tutumlar içine girebilir veya farkında olmadan çevrenizdekileri kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Maddi konularda yorgunsunuz yani yargı hataları yapacak ve hakkınızda yanlış yargılara varılmasına sebep olabilecek derecede zihinsel yorgunluk içinde olabilirsiniz. Önlem alın.

YAY
Bugün sevdiğiniz insanın düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan, süregelen olayları fazla zorlamamalısınız. Bu arada sevdiğiniz kişiden işleriniz ya da başka nedenlerden dolayı kısa bir zaman ayrı kalabilirsiniz. Ama özlem işinize yarayacak. Sosyal çevrenizi genişletmek ve önemli konumdaki kişilerle verimli ve yararlı iletişim kurabilmek için çaba göstermelisiniz.

OÄžLAK
Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız. Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz. Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz, kırgınlıklar oluşabilir. Ama kendinizi bırakmamanız ve mücadele etmeniz gerekiyor. Fakat sonra mükemmel denebilecek ilişkiler içinde olacaksınız.

KOVA
Enerjiniz bugün oldukça düşük olabilir ve bu nedenle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Dostlarınız arasında bulunan bir kadına özellikle dikkat edin, sizi nedensiz bir şekilde yargılıyor, buna izin vermeyin. Konuşmak ve anlaşabilmek size zor gelebilir fakat istediğiniz şartları bulacaksınız. Bazı durumlar sizin için artık kaçınılmaz hale gelmiştir. Fazla tereddüt etmemelisiniz.  

BALIK
Bazı şeyleri büyütüyorsunuz. Genel ilişkileriniz bugün hareketlenecek. Gerekli girişimleri zamanında yapabilirseniz darboğazları kolay geçersiniz. Daha iyimser düşünmeye çalışın. İş yerinizde üzerinize bazı yeni işler yüklemeleri ve bunu bir oldu bittiye getirmeye çalışmaları olasıdır. Şimdilik bu gibi durumlara ses çıkartmamanız daha iyi olabilir. Bugün önemli fikirlerinizi birilerine anlatmak ve destek aramak gibi planlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!