Hacısalihoğlu: Sürpriz yapmaya çalışacağız

Güncelleme Tarihi:

Hacısalihoğlu: Sürpriz yapmaya çalışacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 11:23

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Toulouse ile oynayacakları rövanş maçında sürpriz yapmaya çalışacaklarını söyledi. Hacısalihoğlu, transfer yapmayı düşünmediklerini de vurguladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da üst üste alınan üç mağlubiyet sonrası yönetim kurulu, takıma olan güvenini vurgulamaya devam ediyor. Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor camiasının alışık olmadığı kötü sonuçlar aldıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, geçen yıl aynı kadronun ligde üçüncülüğü elde ettiğini ifade ederek, "Bu nedenle bu kadronun yapılan takviyelerle çok daha iyi futbol oynayan, çok daha iyi neticeler alan bir konumda olması gerekir. Aksi takdirde futbolcular, geçen seneki neticelerin tesadüf olduğu anlamını ortaya çıkarır. Bu da hem onlara hem de Trabzonspor'a yakışmaz" diye konuştu.

Hacısalihoğlu, elbirliği ile kötü neticeleri ve kötü futbolu değiştirmeye çalışacaklarını ifade ederek, "Bunda da en büyük destek camiamız ve taraftarlardan gelecektir. Taraftarların futbol takımının aldığı sonuçlara değil de, kulübe bağlı olduklarını düşünüyoruz. Dolayısıyla bu sevgilerini kötü günlerde de sürdürmeleri gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

Asbaşkan Hacısalihoğlu, UEFA Avrupa Ligi play - off turu ilk maçında Toulouse'a 3 - 1 yenilerek önemli bir avantaj kaybettiklerini de vurgulayarak, "Oysa Avrupa kupalarına bu yıl katılmış ve çok da iddialı olarak gruplara kalacağımızı düşünmüştük. Maalesef ilk maçta kötü sonuç aldık ve maçı arzu ettiğimiz neticeyle tamamlayamadık. Ancak futbolda her şey var. Çok iddialı ve beklentili olmasak da, sürprizler yaşanabilir. Trabzonspor futbolcuları, nasıl ilk maçı 3 - 1 kaybettilerse, orada rakiplerini 3 - 0'lık skorla yenebileceklerini göstermeleri gerekir. Umuyoruz bu gayret içinde olurlar" diye konuştu.

Bordo-mavili takımda sürekli olarak yaşanan hastalıklarla ilgili olarak da görüş belirten Hacısaliholu, "Son Manisaspor maçında yalnız Ceyhun da değil birkaç oyuncuda da vardı. Ama bizim bu tür mazeretlere sığınmamamız gerekir. Trabzonspor, birkaç oyuncu değil daha fazlada oyuncu hasta, sakat veya cezalı olsa yine de rakiplerine üstünlük sağlayıp maçı galibiyetle tamamlamalı. Ancak bu maçlarda gerekli duyarlığı dayanışmayı kazanma azmini ortaya koymadılar. Umarız bundan sonra düşüncelerini sahaya yansıtırlar ve yönetimlerin ve teknik kadronun aksi durumlarda ceza vermek gibi bir düşünce içinde olmasını önlerler" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Transfer yapmayı düşünmediklerini de vurgulayan Hacısalihoğlu, şöyle konuştu: "Bizim daha oynatmadığımız, oynatamadığımız birkaç oyuncumuz var. Yattara transferimiz var. İnşallah onu tamamlayacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!