Hacettepe geleceğin yıldızlarını arıyor

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe geleceğin yıldızlarını arıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 10:24

Beko Basketbol Ligi takımlarından Hacettepe Üniversitesi, yeni sezon için minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere tüm altyapı kategorilerinde seçme yapacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Spor Salonunda, 11 Haziran Cumartesi günü 1995-2002 yılları arasında doğmuş erkek sporcuların katılacağı bir seçme yapılacağı belirtildi.

Hacettepe Üniversitesi Genel Menajeri Mutlu Hayran, önemli bir başarıya imza attıklarını ve takımın kuruluşunun 3. yılında Beko Basketbol Ligi'ne yükseldiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Hacettepe Üniversitesi, yükseldiği bu ligde de uzun süreli örnek bir kulüp olma hedefindedir. Bu yolda altyapının öneminin bilincindeyiz. Altyapı sorumlumuz Fatih Coşkun ve antrenörümüz Gökhan Çörekçi yönetiminde, henüz ikinci senemizde Türkiye Gençler Şampiyonası Finallerine kalabilmiş olmamız, bu bakışın bir sonucudur. Önümüzdeki hafta yapılacak seçmelere, kulübümüz çatısında Hacettepe Üniversitesi'nin Spor Hekimliği Anabilim Dalı ve Spor Bilimleri Yüksekokulunun sağlıklı ve bilimsel yaklaşım güvencesinde oluşturulan bu yapılanmada yer almak isteyen tüm genç sporcularımızı bekliyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!