YÖK Atlas Tercih Robotu YKS Ek Tercih sürecinin başlamasıyla birlikte tercih sürecinde fikir sahibi olmak isteyenler merak içerisinde araştırılıyor. Merak edenler için YÖK Atlas Tercih Robotu giriş ekranıyla ilgili detayları haberimizde derledik. İşte üniversite ikinci yerleştirme / YKS ek yerleştirme YÖK Atlas tercih robotu giriş ekranı için tıklayın...
#YÖK AtlasYÖK atlas tercih robotu 2024 ve sihirbazı, üniversite tercihlerinin başlamasıyla adayların yoğunlaştığı konulardan oldu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercihleri 25 Temmuz tarihinde başladı. Adaylar tercihlerini, "https://ais.osym.gov.tr" sayfasından ve ÖSYM AİS mobil uygulamadan gerçekleştirecekler. Tercih sürecinde, üniversite taban puanları, başarı sıralamaları ve hangi bölümün kaç puan ile aldığı gibi detayları birkaç adımda sorgulayabilecek olan adaylar, bu işlemi basit arayüzü aracılığıyla YKS üniversite tercih robotu üzerinden tamamlayabilecek. Türkçe Matematik, Sözel ve Sayısal puanları ile 2 yıllık ve 4 yıllık bölümleri tercih edecek olan adaylar, YÖK Atlas tercih robotundan güncel bilgilere erişim sağlayabilecek. Peki, YKS tercih robotu nasıl kullanılır? Hangi bölüm kaç puanla alıyor? İşte, 2 yıllık önlisans ve 4 yıllık lisans bölümlerin taban puanları, kontenjanları ve sıralamaları ile YÖK Atlas tercih sihirbazı bilgisi.
#YÖK Atlas Tercih RobotuYKS tercih kılavuzu 2024 ile beraber tercih tarihleri için geri sayım başladı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercih tarihlerini duyurdu. YKS oturumları olan TYT, AYT ve YDT sınav sonuçlarına göre üniversite tercihleri ÖSYM AİS ekranından bu hafta alınmaya başlanacak. 2 yıllık ve 4 yıllık programların taban puanlarının yer aldığı YÖK tercih robotu, tercih maratonunda adayların erişimine açılacak. Son 1 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, üniversite tercihleri için kritik önem taşıyacak. YKS tercihlerinde adaylar, en fazla 24 tercihte bulunabilecek. Peki, 2024 YKS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? YKS tercihleri ne zaman başlayacak? İşte, üniversite tercihleri ve YÖK Atlas tercih robotu hakkında bilgiler.
#YKS Tercih KılavuzuYKS tercih tarihleri 2024 ÖSYM tercih ve kontenjan kılavuzu ile belli oldu. Yapılan açıklamaya göre üniversite tercihleri bu yıl 25 Temmuz-2 Ağustos'ta yapılacak. Son 1 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, üniversite tercihleri için kritik önem taşıyacak. YKS tercih sürecinde adaylar YÖK atlas tercih robotu bilgilerinden faydalanabilecekler. Üniversite tercihlerinde adayların puana değil sıralamalarına göre tercihte bulunmaları dikkat edilmesi gereken noktalardan olacak. Peki, YKS tercihleri nasıl yapılır? YKS'de kaç tercih hakkı var, tercih yapmak zorunlu mu? İşte, YKS tercihleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler.
#YKS Tercih TarihleriYKS sınav sonuçları açıklandı. Bunun ardından Psikoloji taban puanları 2024 merak konusu oldu. Özel ve devlet kurumlarında psikoloji mezunlarının iş olanağı oldukça geniş olduğundan her yıl olduğu gibi bu senede en çok ilgi gören bölümlerden birisi olacak. Hayallerindeki fakültelerde ve şehirlerde eğitim almak isteyen öğrenciler, sınav sonuçları açıklanmadan tercih listelerini şimdiden hazırlamaya başladı. Psikoloji taban puanları, kontenjanları ve başarı sıralamalarını dikkate alan adaylar üniversiteleri ve bölümleri tercih edecek. Peki Psikoloji Taban puanları 2024 || Devlet ve Özel Üniversiteler Psikoloji Başarı Sıralamaları- YKS Psikoloji bölümü başarı sıralaması kaç, hangi üniversitelerde var? İşte, Psikoloji başarı sıralaması ve kontenjanları
#Psikoloji Bölümü Taban PuanlarıYKS YÖK Atlas tercih robotu 2024 ile tercih süreci devam ediyor. YKS tercih robotu 2024 üniversite sınav sonuçları ile gündeme geldi. 2024 YKS baraj puanı, okul puanı ve sınava katılım sayısı üniversite tercihlerinde etkili olacak. Adaylar, ÖSYM'nin son dakika duyurusunun ardından Alan Yeterlilik Testi, Temel Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testi puanlarına e-Devlet'ten TC kimlik no ve AİS şifreleri ile ulaşabiliyor. Peki, YÖK Atlas tercih robotu ile tercih nasıl yapılır? YKS tercihleri nereden yapılır? İşte, YKS YÖK Atlas tercih robotu ekranı...
#YÖK Atlas Tercih RobotuYÖK Atlas tercih robotu 2023 ile üniversite tercih tarihleri adayların gündeminde yer alıyor. 2 yıllık 4 yıllık üniversite taban puanları bilgisi ile YKS tercihleri ÖSYM'nin AİS ekranından alınacak. Üniversite tercih sürecinde adaylar YÖK atlas tercih robotu bilgilerinden faydalanabilecekler. YKS tercih kılavuzu içerisinde yer alan bölümlerden birisini tercih etmek isteyenler YÖK Atlas tercih robotundaki ön lisans ve lisans bölümlerin başarı sıralaması ile taban puanlarını kullanabilecek. Peki, 2023 YKS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? İşte, üniversite tercihleri ve YÖK Atlas tercih robotu hakkında bilgiler.
#YÖK Atlas Tercih RobotuÜniversite tercih robotu YKS tercih dönemi öncesi gündeme geldi. 2023 YKS tercih robotu, Türkçe Matematik, Sözel ve Sayısal puanları ile hangi üniversiteye yerleşebileceklerini merak eden binlerce öğrencinin gündemindeki konu olmaya devam ediyor. YKS tercih kılavuzu içerisinde yer alan bölümlerden birisini tercih etmek isteyen öğrenciler, YÖK’ün yayımladığı tercih robotu için araştırmalarına başladı. Peki, YKS tercih robotu nasıl kullanılır? Hangi bölüm kaç puanla alıyor? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler
#YökYKS tercihleri ve resmi tercih kılavuzu için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından 2023 YKS sınavı sonuçlarının 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanmasının ardından, 2023-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayınlandı. 2 yıllık ve 4 yıllık programların taban puanlarının yer aldığı YKS tercih kılavuzu ile tercih maratonu başlayacak. YKS tercih kılavuzu üzerinden kontenjan, başarı sıralaması, tavan ve taban puanlarını öğrenecek olan adaylar YÖK Atlas tercih robotundan da faydalanabilecek. Başkan Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy yaptığı açıklamada YKS 2023 tercih takvimini duyurdu. Açıklamaya göre YKS tercih işlemleri 13 gün devam edecek. Üniversite adayları YKS tercihlerini ÖSYM'nin AİS ekranından aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleştirecekler. Peki, 2023 YKS tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? İşte, YKS tercih tarihleri ve konu hakkında bilgiler.
#YKS Tercih Tarihi2023 YKS YÖK atlas tercih robotu, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar tarafından merak konusu oldu. YÖK Atlas 2023 tercih robotu ön lisans ve lisans öğrencileri tarafından araştırılıyor. Yükseköğretim programları YÖK atlas ile öğrenciler 2 yıllık ve 4 yıllık tercihlerini gerçekleştirecekler. YKS Üniversite tercihlerinde başarı sıralaması, taban ve taban puanları önem arz edecek. Tercih robotu aracılığıyla adaylar, tercihlerine internet üzerinden yön verecek. Peki, YKS tercih robotu nasıl kullanılır? İşte, YÖK Atlas 2023 tercih robotu lisans- önlisans sıralama ve taban puanları
#YÖK Atlas 2023 Tercih RobotuÜniversite YÖK atlas tercih robotu, 2023 YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından lisans ve ön lisans öğrencileri tarafından merak konusu oldu.. Yükseköğretim programları atlası ile öğrenciler 2 yıllık ve 4 yıllık tercihlerini gerçekleştirecekler. Üniversite tercihlerinde başarı sıralaması, taban ve taban puanları önem arz edecek. Tercih robotu aracılığıyla adaylar, tercihlerine internet üzerinden yön verecek. Peki, YKS tercih robotu nasıl kullanılır? İşte, tıp, hukuk, hemşirelik v.b bölümlerin yer aldığı YKS tercih robotu ve konuyla ilgili bilgiler.
#Yök AtlasYKS tercih ekranı için adayların gözü kulağı ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevrildi. 2 yıllık 4 yıllık üniversite taban puanları bilgisi ile YKS tercihleri 27 Temmuz tarihinde başlayacak ve 5 Ağustos’ta sona erecek. Üniversite tercih sürecinde adaylar YÖK atlas tercih robotu bilgilerinden faydalanabilecekler. YKS tercih kılavuzu içerisinde yer alan bölümlerden birisini tercih etmek isteyen öğrenciler, YÖK Atlas tercih robotundaki önlisans ve lisans bölümlerin başarı sıralaması ile taban puanlarını kullanabilecek. Peki, 2022 YKS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? İşte, üniversite tercihleri hakkında bilgiler.
#YKSYÖK Atlas tercih robotu 2022 ile ilgili başkanlıktan yeni açıklama geldi. Yükseköğretim Kurumu'ndan yapılan duyuruya göre Yükseköğretim Program Atlası (YÖK Atlas) güncellenerek 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) üniversite tercihi yapacak adayların, velilerin ve rehberlik hizmeti sunan uzmanların erişimine açıldı. YÖK Atlas sihirbazı içerisinde ön lisans ve lisans programları ile 9 modül yer alıyor. Peki, YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? İşte, YÖK Atlas tercih sihirbazı kullanımı ve yapılan açıklamanın detayları.
#YÖK AtlasYKS tercih ekranı için adayların gözü kulağı ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevrildi. 2 yıllık 4 yıllık üniversite taban puanları bilgisi ile YKS tercihleri 27 Temmuz tarihinde başlayacak ve 5 Ağustos’ta sona erecek. Üniversite tercih sürecinde adaylar YÖK atlas tercih robotu bilgilerinden faydalanabilecekler. YKS tercih kılavuzu içerisinde yer alan bölümlerden birisini tercih etmek isteyen öğrenciler, YÖK Atlas tercih robotundaki önlisans ve lisans bölümlerin başarı sıralaması ile taban puanlarını kullanabilecek. Peki, 2022 YKS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? İşte, üniversite tercihleri hakkında bilgiler.
#YKSYÖK Atlas tercih robotu aracılığıyla 2022 YKS tercihleri için geri sayım başladı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler YKS tercih ekranına çevrildi. Son 1 yılın taban puanları, başarı sıraları ve kontenjanları, 27 Temmuz'da başlayacak üniversite tercihleri için kritik önem taşıyacak. YKS tercih sürecinde adaylar YÖK atlas tercih robotu bilgilerinden faydalanabilecekler. Öte yandan ÖSYM tarafından yayınlanan 2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile ön bilgi sağlanabilecek. Peki, YÖK Atlas robotu ile YKS tercihleri nasıl yapılır? İşte, YKS 2 yıllık 4 yıllık üniversite taban puanları ve ayrıntılar.
#YksÜniversite YÖK atlas tercih robotu, YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların odaklandığı konulardan oldu. Yükseköğretim programları atlası ile öğrenciler 2 yıllık ve 4 yıllık tercihlerini gerçekleştirecekler. Üniversite tercihlerinde başarı sıralaması, taban ve taban puanları önem arz edecek. Tercih robotu aracılığıyla adaylar, tercihlerine internet üzerinden yön verecek. Peki, YKS tercih robotu nasıl kullanılır? İşte, tıp, hukuk, hemşirelik v.b bölümlerin yer aldığı YKS tercih robotu ve konuyla ilgili bilgiler.
#YökYÖK Atlas tercih robotu aracılığıyla 2021 YKS ile öğrenci alan önlisans ve lisans programlarının kontenjan bilgisi erişime açıldı. Son 1 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, üniversite tercihleri için kritik önem taşıyacak. YKS tercih sürecinde adaylar YÖK atlas tercih robotu bilgilerinden faydalanabilecekler. Üniversite tercih işlemleri ise ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden gerçekleşecek. Peki, YÖK Atlas robotu ile YKS tercihleri nasıl yapılır? İşte, YKS üniversite tercih ekranı ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.
#YKS Üniversite Tercih EkranıYÖK Atlas, 2021-YKS'de tercih yapacak adaylar için güncellendi. Yükseköğretim Program Atlası (YÖK Atlas) içerisindeki bazı modüller, 2020-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) verilerine göre güncellenerek, 2021-YKS'de üniversite tercihi yapacak adayların, velilerin ve rehberlik hizmeti sunan uzmanların erişimine açıldı. Peki, YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır?
#Yök AtlasYÖK Atlas tercih robotu üniversite tercihlerinde büyük önem taşıyor. Üniversiteye yerleştirme konusunda adayların fikir sahibi olmasını kolaylaştıran YÖK Atlas tercih robotu ile, geçmiş dönemde üniversitelerin kontenjanlarını, taban puanları ve hangi başarı sıralamasıyla öğrenci aldıklarını görebiliyor. Peki, YÖK Atlas tercih robotu nedir, nasıl kullanılır?
#YÖK Atlas Tercih RobotuÜniversite taban puanları araştırılan konular arasında yer alıyor. YKS tercih sonuçları 2020 yılında 26 Ağustos'ta açıklandı. Her yıl tercih sürecinde Yükseköğretim Kurulunca,üniversite ve bölüm tercihi yapacak adayların daha bilinçli karar vermesini sağlamak amacıyla hizmete sunulan YÖK Atlas güncellenerek erişime açılıyor. İşte YÖK Atlas tercih ekranı ve detaylar…
#YÖK AtlasYKS tercih robotu, tercih işlemlerini yapan adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. YÖK Atlas tercih işlemlerinde öğrencilere yardımcı oluyor. YÖK Atlas kullanıcıları, üyelik adımı sonrasında 2020 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yer alan programlardan en fazla 50'sini ‘tercih listelerine’ ekleyebilecek ve böylece YÖK Atlas'ı tekrar kullanmak üzere sisteme tekrar girdiklerinde aynı liste üzerinden işlemlerine devam edebilecek. 6 Ağustos'ta başlayan YKS tercihleri 14 Ağustos'ta sona erecek. İşte YÖK Atlas YKS tercih robotu...
#YÖK Atlas Tercih Ekranı2020 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından şimdi de tercih maratonu başlayacak. YKS tercihleri ile eğitim hayatlarına yöne vermek isteyen binlerce aday, YÖK'ün kullanıma sunduğu tercih atlasından yararlanabilir. Peki, YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanır?
#YÖK Atlas Tercih Robotu2 yıllık bölümler taban puanları ve başarı sıralaması, üniversite tercih işlemlerine kısa süre kala gündeme geldi. YKS tercihlerini yapacak olan adaylar, YÖK ATLAS tercih robotu ekranı https://yokatlas.yok.gov.tr/ adresinden önlisans başarılı sıralaması ve taban puanlarını görüntüleyecekler. İşte, TYT ile alım yapan bölümler ve başarı sıralaması ve önlisans bölümlerin taban puanları.
#TYT İle Alım Yapan BölümlerÖSYM, yazılı olarak yaptığı duyuruyla YKS tercihlerinin ne zaman başlayacağını duyurdu. 2020 YKS tercih kılavuzunu paylaşan ÖSYM'nin resmi sayfasından yapılan duyuruda 'Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresindeki açıklamalar doğrultusunda tercih işlemlerini tamamlayacaklardır.' ifadelerine yer verildi. Tercih duyurusu ardından YÖK Atlas tercih robotu ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? İşte YÖK Atlas tercih robotu ve kısa yo 2020 YKS tercih kılavuzu...
#YKS Tercihleri Ne Zaman Başlayacakİstanbul Üniversitesi taban puanları, YKS tercihlerini yapacak olan adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihler için heyecanlı bekleyiş başladı. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, YKS tercihleri 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak. İşte YÖK Atlas tercih robotu içerisinde yer alan bilgilere göre taban puanlar ve detaylar…
#İstanbul ÜniversitesiYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite tercih süreci 23 Temmuz'da başlıyor. YÖK, Atlas tercih robotu, üniversite adaylarının tercih işlemlerine ışık tutmak için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kullanılacak. Atlas tercih robotunda, 2019 YKS ile öğrenci alan ön lisans ve lisans programlarının kontenjan bilgilerine erişilecek. Peki, YKS YÖK Atlas tercih ekranı nasıl kullanılır? YKS tercihleri nasıl yapılır? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler.
#Yks TercihleriYKS tercih sonuçlarının açıklanması sonrası, tercih sürecine ilişkin bilgiler gündeme gelmeye başladı. Üniversite adayları, YÖK Atlas tercih robotu sistemi üzerinden, geçtiğimiz yılların taban puanlarını görüntüleyecek ve tercih işlemlerini yine bu sistem üzerinden gerçekleştirecek. Peki, YÖK YKS Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? İşte, YKS iki yıllık ve dört yıllık bölümlerin tercihinin yapılacağı Atlas tercih robotu hakkında bilgiler.
#YÖK YKS Atlas Tercih Robotu Nasıl Kullanılır?