Fransız mutfağına ait volovan, farklı lezzet arayanlar için harika bir alternatif. Milföy hamurlarının şekillendirilip ortasına nefis tavuklu ve mantarlı harcın eklenmesiyle hazırlanıyor. Dilerseniz iç harcında farklı malzemelerde kullanabilirsiniz. Eğer volovana bir şans vermek isterseniz, malzeme listesi ve yapılışı hemen aşağıda. İşte mantarlı ve tavuklu volovan tarifi...
#VolovanMasterchef volovan tarifi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Volovan Fransız mutfağında bulunan ve milföy hamuru kullanılarak yapılan bir hamur işi türüdür. Atıştırmalık veya meze olarak kullanılan Voloran hem tatlı hem de tuzlu olarak yapılabilir. Volovan Fransızca "rüzgarda uçan" anlamına gelir. Tarifin orijinal adı "vol-au-vent" olarak bilinir. Volovan nasıl yapılır, volovan hangi yöreye aittir? İşte MasterChef vol au vent (volovan) tarifi ve malzemeleri
#Masterchef VolovanAKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Manavgat Turizm Fakültesi öğretim görevlisi Hamza Yalçın, Osmanlı mutfağının hem çeşit, hem de sebzelerin doğru kullanılması ve yemeklerin çeşitliliği açısından çok zengin olduğunu belirterek, "Sadece patlıcandan 156 çeşit yemek yapılıyor" dedi.
#Patlıcan Yemekleri