Dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşacık olan nugget, hem çok pratik hem de çok lezzetli olan bir tavuk yemeği. Peki tavuğu herkese sevdiren nugget nasıl yapılır? Nugget yapmanın püf noktaları nelerdir? Lezzetli nugget yapmak için nelere dikkat edilmelidir? Bu soruların cevapları bütün incelikleriyle hemen aşağıda…
#Nugget Nasıl YapılırJapon mutfağına özgü olarak bilinen Panko; köfte, et, balık gibi yiyecekler kızartılırken daha çıtır olmaları ve daha güzel görünmeleri için kullanılan bir malzemedir. Kızartmalar için kullanılan ve et gibi besinlerin soslandığı sos çeşitlerinin kalınlaştırılması adına da kullanılan bir malzeme olarak belirtilebilir. Peki, panko nedir? Panko nasıl yapılır? Japon ekmek kırıntısı tarifi nasıl yapılmaktadır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#Panko Nedir?Nugget, hem görüntüsü hem de lezzetiyle özellikle çocukların çok sevdiği bir tavuk ürünü. Dışındaki çıtır çıtır kaplamasıyla kızardığında altın rengine kavuşan nugget’ı evinizde de kolayca hazırlayabilirsiniz. İşte ev yapımı nugget’ın tarifi ve püf noktaları…
#EvdehayatBütün gününü iş yerinde geçiren birçok çalışan için akşam yemeği sofrasına yakışacak hızlı ve pratik tarifler çok önemli. Hele ki haftanın sonu yaklaşırken önceden hazırlanmış seçenekler de tükenmeye başladıysa kısa sürede yapıp yiyebileceğiniz lezzetli yemek tariflerinin önemi daha da artıyor. O halde lafı daha fazla uzatmayalım ve çorbadan tatlıya en fazla 1 saat içinde yapıp yiyebileceğiniz enfes yemek tariflerimize geçelim. Şimdiden afiyet olsun...
#Bugün Ne Pişirsem