MasterChef ravioli tarifi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Ravioli Asya’dan dünyaya yayılan mantı ve benzeri içi dolgulu hamur işlerinin İtalyan mutfağındaki hallerinden biridir. Ravioli hamuru yuvarlak kesilip yüzük şeklinde katlanabildiği gibi kenarları tırtıklı bıçaklarla da kesilebilir. Ravioli ıspanaklı, çikolatalı ravioli tarifi, porçini mantarlı ravioli tarifi, peynirli olarak pek çok farklı iç dolgusu ile hazırlanabiliyor. Ancak Masterchef çikolatalı ravioli tarifi en çok dikkat çekeni oldu. Peki, çikolatalı ravioli, porçini mantarlı ravioli, peynirli, sebzeli ravioli, ıspanaklı ravioli tarifi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef ravioli tarifi ve yapım aşamaları...
#Ravioli TarifiHatay mutfağına ait olan ama bugün şehirde neredeyse ustasının kalmadığı sasiço... Hamuru pancarlı, içi keçi büş peyniri dolgulu ravioli... Adaçayı tempura... Pöç etli Japon mantısı... Şef Yaren Çarpar’ın elinden çıkma bu özel tatlar, Maslak Sanayi’deki House of Ekria’da...
#Hatay Mutfağıİtalya’nın kuzeybatısında, acımasız Ligurya sahillerindeki Cinque Terre, yüz yıl önce beş küçük balıkçı köyünden ibaretti. Ulaşım gelişti, bölge popüler turizm rotalarına girdi. Akdeniz’in rengârenk kültürünü, uçurumlara asılı küçük kasabaları, yürüyüş parkurlarıyla kaplı tepeleri keşfetmek isteyenlerin ilgi odağına dönüştü.
#Cinque Terre