Film gecelerinin vazgeçilmezidir patlamış mısır. Ocakta patlayan o mısırların sesi her yaştan insanı heyecanlandırır. Yüzyıllar öncesine dayanan bu leziz atıştırmalığın yağ ve tuz oranını azaltınca günümüz diyetisyenleri ara öğün olarak öneriyor. Hem çok lezzetli hem de çok kolay yapılan, 7‘den 70’e herkesi büyüleyen bu atıştırmalık hakkında öğrenmek isteyeceğiniz her şey burada. Mısır patlatmanın püf noktaları nelerdir? Mısır patlatırken nelere dikkat edilmeli? Hangi mısır daha iyi patlar? Hangi tencereler mısır patlatmak için uygun? Hangi yağlar tercih edilmeli? Bütün bu soruların cevapları hemen aşağıda...
#Mısır Patlatma TeknikleriPatlamış mısır kadar güzel ne var? Doğru pişirildiğinde çok lezzetli ve keyif verici aynı zamanda da çok düşük kalorili olan bu atıştırmalık o kadar seviliyor ki 19 Ocak Dünya Patlamış Mısır Günü olarak kutlanıyor. Biz de bugünü nefis patlamış mısırlar eşliğinde geçirmek isteyenler için nefis ipuçları hazırladık. Mısır patlatmanın püf noktaları nelerdir? Mısır patlatırken nelere dikkat edilmeli? Hangi mısır daha iyi patlar? Hangi tencereler mısır patlatmak için uygun? Hangi yağlar tercih edilmeli? İşte çıtır çıtır patlamış mısır keyfi için bilmeniz gereken her şey…
#Patlamış Mısır Nasıl Yapılır