Sütlü tatlılar denildiğinde ilk aklımıza gelenlerden biri de keşkül Osmanlı dönemindeki adıyla keşkülü fukara. Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşa keşkül tatlısı, hala en sevilen sütlü tatlılardan. Peki, keşkül tatlısının özelliği nedir? Keşkül nasıl yapılır? Bu çok doyurucu ve lezzetli tatlıyı evde denemek isteyenler için adım adım keşkül tarifini anlattık. İşte keşkül için gerekli malzemeler ve tatlının yapım aşamaları...
#Keşkül NedirAnadolu Hayat Emeklilik’in "Ev Hanımlarından Başarı Öyküleri" yarışması sonuçlandı. Gazeteci, yazar ve reklamcılardan oluşan jüri, 200 kadının gönderdiği gerçek yaşam öyküsü arasından Mevlevi tatlısını gün yüzüne çıkarıp üretime başlayan Atiye Laçin (38)’i birinci, trafik kazası sonrası boynundan aşağısı felç olduktan sonra yağlıboya resme başlayan Saadet Fidan (37)’ı ikinci ve 32 yaşında gece lisesini bitirdikten sonra 51 yaşında üniversite diploması alan Nermin Yalçın (54)’ı üçüncü seçti.