Sevgililer Günü geldi çattı. Bu yıl restoranların kapalı olması nedeniyle herkes Sevgililer Günü'nü evinde kutluyor. Peki bu özel günde ne pişireceksiniz? Hiç merak etmeyin yardımınıza koştuk geldik... Hürriyet Lezizz yazarı Yıldız Öz Samaha sizin için şık ve leziz bir menü hazırladı. İşte tariflerimiz...
#Yıldız Öz SamahaHayatımıza yeni güzellikler katacağını umduğum 2020 yılına girmemize az bir zaman kaldı. Eminim hepimizin, nasıl girersek öyle geçireceğimizi düşündüğümüz yeni yıla dair planları tamam. Kimi organizasyonları için son dokunuşları yapıyor. Evde, sevdiklerine kendi elleriyle yılbaşı sofrası kurmak isteyenlerin imdadınaysa ben yetişiyorum. :) Üç, dört çeşit yemeğin bir araya geldiği, tatlıların ve içeceklerin eşlik ettiği yeni yıl gecesi hepimizin dört gözle beklediği zamanlardan. Ben de gönülleri fethedeceğiniz sofralar için alternatif bir tarifle geldim karşınıza…
#Yıldız Öz SamahaTatil beldelerinde balık-meze, pizza, ‘fine dining’, pek çok seçenek bulabiliyoruz ama damağımız arada kuru fasulye, pilav, dolma gibi ev yemeklerini de arıyor. Yöresinin yerel malzemelerini mutfağa taşıyan, hesaplı ve doyurucu esnaf lokantalarını jürimize sorduk...
#Ev Yemeği