Labne peyniri, vanilya ve balı derin bir kapta mikser yardımıyla çırpın. Soğuması için dolaba alın. Yumurtanın sarısıyla akını ayırın. Tezgaha biraz un serpin. Milföy yapraklarını üzerine alıp ortadan ikiye bölün. Her bir yarımı bir su bardağı yardımıyla yuvarlak kesin. Kestiğiniz yarımların 3 tanesini daha küçük bir bardakla yeniden keserek ortası delikli bir parça oluşturun. Büyük olan yuvarlağın üzerine fırça yardımıyla yumurta beyazı sürün. Üzerine kestiğiniz ortası delik olan diğer parçayı yerleştirin. Bütün hamuru aynı şekilde hazırlayın. Dilerseniz kestiğiniz artık parçaları yoğurarak birleştirip merdane yardımıyla açarak kullanabilirsiniz. Hazırladığınız milföyleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alın. Üzerlerine fırça yardımıyla yumurta sarısı sürün. 180 dereceye ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Pişen milföylerinizi hazırladığınız labneli karışımla doldurun. En üste reçel ilave edin.
#Labneli Ve Reçelli Milföy