İzmir’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gastronomi Turizmi Kongresi’nde, dünyaca ünlü şefler, yemek yaptı. Ünlü Japon Şef Kogure Tsuyoshi, "Türk zeytinyağı bana göre en kalitelisi ve Japonya’da yemeklerde özellikle Türk zeytinyağları kullanılması için uğraşıyoruz, televizyon programlarında reklamını yapıyorum" dedi.
#Gastronomi Turizmi KongresiKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: "Turizm Geliştirme Fonu’yla ilgili özel sektörle gerekli görüşmelerimizi yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Yeni yıldan itibaren özel sektörle birlikte ortak kararlar alarak rakip gördüğümüz ülkelerin çok daha üzerinde bir performansla turizmimizi geliştirmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
#Turizm