Ketojenik beslenme, son dönemde hem dünyada hem de Türkiye'de en popüler beslenme biçimlerinden biri haline geldi. Karbonhidrat tüketimini azaltıp proteinler ve yağlara ağırlık veren ketojenik beslenmeyi benimseyenlerin sayısı arttıkça, bu modele uygun tarifler ve malzemeler de sık sık gündeme geliyor. Söz konusu Türk mutfağı olunca ketojenik beslenmeye uygun hamur işleri de birçok kişinin merak konusu haline geliyor. Bugün sizin için ketojenik beslenenlerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği un çeşitlerini araştırdık. Bundan sonra hamur işi yaparken bu ipuçları size yol gösterecek.
#Ketojenik BeslenmeSürekli ketojenik beslenmenin sağlıklı olmadığı birçok çalışmayla kanıtlanmış durumda. Çünkü kan yağlarının çok yükselmesine sebebiyet verebiliyor. Diyetisyen Aslıhan Altuntaş, son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz ketojenik beslenme hakkında bilgilendirmede bulundu.
#Ketojenik Beslenme