Etli-sebzeli pilavlar tek tabakta pratik bir ana yemek oluyor ayrıca gözümüzü, karnımızı doyuruyor ve bence ramazana da çok yakışıyor. Geçen haftaki Şanlıurfa ziyaretimde ilk kez tattığım üzlemeli pilavdan ilham aldım ve tek tabaklık tarifleri bir araya getirdim.
#PilavŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nce ’Dünyanın En Lezzetli Acısı Urfa İsotu’ sloganıyla düzenlenen yarışmada kadınların hazırladığı yılın en acı ve en lezzetli isot olarak adlandırılan pul biberi seçildi. Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmaya katılan ünlü türkücü Mahmut Tuncer, pandemi sürecinde koronaya yakalanmamak için bir kaşık acı pul biberi çay gibi kaynatıp içine şeker atarak içtiğini ve kendini virüsten koruduğunu söyledi.
#Şanlıurfa