En çok tüketilen sakatatlardan biri de kelle. Özellikle kelle paça çorbası mutfağımızın vazgeçilmez lezzetlerinden. Evde kelle temizliğinin oldukça hijyenik bir şekilde yapılması çok önemli. Peki kelle nasıl temizlenir? Evde suda bekleterek kelle temizlemenin püf noktaları
#Kelle Nasıl TemizlenirBalık genelde akla ilk gelen deniz ürünü. Izgarası, kızartması, ekmek arası ve daha pek çok farklı haliyle sofralarımızı süslüyor. Ancak balık dışında çok çeşitli deniz ürünleri de sofralarda kendine yer buluyor. Pavurya da bunlardan biri. Peki pavurya nedir? Pavurya nasıl pişirilir? İşte konuyla ilgili detaylar...
#PavuryaKurban kesiminden sonra, etten ayrılan kısımlar özel olarak temizlenip, pek çok tarif hazırlanmaktadır. Ancak ilk önce doğru metotlarla ve hijyenik biçimde temizlemek oldukça önemlidir. Dana, inek, koyun gibi hayvanların sadece etinden değil, sakatat kısımları ile de değerlendirilmektedir. Kelle gibi parçalar, oldukça hijyenik biçimde temizlenmelidir. Peki, kelle nasıl temizlenir? Kelle çorbasının terbiyesi nasıl yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#KelleGünümüzde yemek yapmak oldukça keyiflidir. Özellikle sakatat yemekleri yapmak da ustalık ister. Paça temizlemek ve kelle paça yapmak da merak ediliyor. Paça nasıl temizlenir? Kelle paça kolayca nasıl temizlenir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
#Paça