Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakkında 'Cumhurbaşkanına Hakaret' ve 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme' suçlarından açılan soruşturma kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ümit Özdağ hakimlikteki ifadesinde, "Kayseri ile ilgili attığım tweetlerde insanlara evlerine dönme çağrısı yaptım, bunun bir emperyalist proje olduğunu söyledim. 'Bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar' dedim. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün hazırladığı raporda, bu paylaşımlarım yoktur. Bu olaylarla Zafer Partisi'nin bir ilgisi ve alakası yoktur. Bir kurgu vardır. İnatla bir suç olmadığı halde, 'Ümit Özdağ tutuklansın' kampanyası başlatılmıştır. Sosyal medyada trol hesaplar bunu yapmaktadırlar" ifadelerini kullandı.
#Zafer Partisi'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Özdağ'ın savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. Özdağ ifadesinde, üzerine atılı 'Cumhurbaşkanına Hakaret' ve 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlarını kabul etmedi.
#Ümit Özdağİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri ve Diyarbakır merkezli 5 ilde “Yasa Dışı Bahis” ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarına yönelik düzenlenen “SİBERAĞ-6” operasyonlarında, hesaplarında 3 milyar 177 milyon 207 bin TL işlem hacmi bulunduğu tespit edilen 74 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
#Bakan Yerlikayaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 59 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-32' operasyonlarında 3 ton 746 kg uyuşturucu madde, 861 bin 90 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda 520 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.
#Bakan YerlikayaAtanur Aydın Kayseri İl Emniyet Müdürü olmasının ardından kariyeri ve hayatı ile merak edilen isim olmaya başladı. Daha önce Ankara, Artvin, Adıyaman İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Atanur Aydın, Kayseri'ye atanmadan önce ise Van İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev alıyordu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o detaylar
#Atanur AydınKayseri'de on sekiz yaşındaki Edanur Çoban, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Osman Ç. tarafından sokak ortasında silah ile vurularak öldürüldü. Osman Ç.'nin Edanur'u takip ettiği ve cinayette kullandığı tüfeği internetten satın aldığı öğrenildi.
#KayseriKayseri'de, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 10 yıl 7 ay hapis cezası bulunan K.G., polisin düzenlediği baskında evinin tahliye borusundan kaçarken, 'dolandırıcılık' suçundan aranan Ö.T. ise evinin banyosunda saklanırken yakalandı.
#KayseriKayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda bin 536 adet tarihi sikke ele geçirildi. Çelik kasada saklanan tarihi eserler için özel katalogların hazırlandığı tespit edilirken olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
#KayseriKayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda çelik kasada bin 536 adet tarihi sikke ele geçirildi. Çelik kasada saklanan tarihi eserler için özel katalogların hazırlandığı tespit edilirken olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
#Kayseri