2009 yılında iki arkadaş tarafından kurulan Paşa Fırını, bugün Türkiye ve yurtdışında toplam 36 şubeye ulaştı. Almanya ve Türkiye’de iki üretim tesisi bulunan Paşa Fırını’nın yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamladığını anlatan yönetim kurulu üyesi Mansur Boran, “Asıl hedefimiz 5 yıl içerisinde 200 şubeye ulaşmak” dedi.
#Paşa FırınıSon yıllarda markalı fırınlara olan talep arttı. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerde büyümeyi sürdüren markalı fırınlar şimdi Türkiye’nin dört bir yanına yayılıyor. Bugün 29 şube ile hizmet veren Paşafırını, 5 yılda 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Metrekare başına yatırım tutarı ise 1000 dolar.
#PaşafırınıEndüstriyel mutfak sektöründe Avrupa'da ilk üç içerisinde yer alan Türkiye, sektörün en önemli firmalarını ve alıcıları İstanbul'da buluşturdu. Otel, restoran, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında faaliyet gösteren 800 üretici, 60 ülkeden alım heyeti ile HOSTECH by TUSİD Fuarı’nda bir araya geldi.
#Emproje Mutfak