Zeytinyağlı kabak çiçeği dolması, Ege mutfağının en lezzetli tarifleri arasında yer alıyor. Kabak çiçeklerinin içi çıkartılarak hazırlanan bu lezzet, sofralarımızda meze olarak da tüketiliyor. Özellikle mevsiminde toplanan taze çiçeklerden hazırlanan taze çiçek dolması, misafir sofraları için en ideal tariflerden. Kabak çiçeği dolması hazırlanışını merak ediyorsanız tarifimize göz atabilirsiniz. Peki, kabak çiçeği dolması nasıl yapılır ve pişirilir?
#Kabak Çiçeği Dolması Nasıl PişerYüzlerce yıllık birikim, devasa bir külliyat, kuşaktan kuşağa aktarılan pratikler... Türkiye’nin lezzet hazinesi, kimilerine göre yeryüzünün en zengin birkaç mutfağından biri, pek çoğumuza göre de en güzeli. Peki bütün bu güzeller içinde en güzel 100 hangileri? Artık tereddüde gerek yok: Gastronomi düzeyi tartışılmayacak büyük bir heyet bunları sizin için belirledi.
#Türkiye'nin En Lezzetli 100 Yemeği