Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde, 2 yıl önce 30 bin liralık hibe desteği alarak mantar üretimine başlayan Mehmet Özkurt’a 160 bin liralık ikinci hibe desteği müjdesi geldi. İstridye mantarı üretimini başarıyla sürdüren Özkurt, 15’er tonluk iki bölümden oluşacak istridye mantarı üretim tesisi için hazırladığı projenin kabul edildiğini ifade etti.
#İstridye MantarıGünümüzde yemek yapmak için birbirinden farklı besinler kullanılmaktadır. Özellikle de mantar farklı lezzeti ve eşsiz tadı ile yemeklerde ön plana çıkmaktadır. İstiridye mantarı ise en çok merak edilen besinlerin başında geliyor. İstiridye mantarı nasıl temizlenir? Nasıl pişirilir? İstiridye mantar kavurma nasıl yapılır? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
#Istiridye Mantarı