htvkaraca haberleri sayfasında htvkaraca hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 24 htvkaraca haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Uluslararası örnekleri yerel gerçeklikler ile sentezleyerek oluşturulan Türkiye’nin ilk ve tek özgün ‘İncili Gastronomi Rehberi’ sonuçlandı. Bir yılı aşkın bir süredir titizlik ve şeffaflıkla değerlendirilen inci kazanan restoranlar Sofa Otel’de yapılan ödül töreniyle sahiplerine takdim edildi.
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamUluslararası örnekleri yerel gerçeklikler ile sentezleyerek oluşturulan Türkiye’nin ilk ve tek özgün ‘İncili Gastronomi Rehberi’ sonuçlandı. Bir yılı aşkın bir süredir titizlik ve şeffaflıkla değerlendirilen inci kazanan restoranlar Sofa Otel’de yapılan ödül töreniyle sahiplerine takdim edildi.
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#HtvyasamHürriyet yazarlarından Müge Akgün liderliğinde yaklaşık 6 aydır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Altı kişilik çekirdek koordinasyon ekibi, 18 kişilik onur kurulu ve ismi açıklanmayan 130 müfettiş kapsamlı bir rehber hazırlıyor. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin restoranlarını gizlice denetleniyor, önceden belirlenen kriterlere göre verilen puanlar hesaplanıyor. Hürriyet ve Karaca işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İncili Gastronomi Rehberi’ için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yeme-içme tutkunlarına rehber olacak ve sektöre ivme kazandıracak projenin ayrıntılarını konuşmak üzere Mikla’da bir davet düzenlendi. İşte Hürriyet yazarlarının ve proje üyelerinin katıldığı davetten yansıyanlar...
#Htvasam