Patates, içinde olduğu her yemeği güzelleştirir. Birçoğumuzun kızartmadan sonraki favorisi püre patatestir. Ancak bazı zamanlarda istediğimiz kadifemsi kıvamı elde edemediğimiz gibi, tadında da ne olduğuna bir türlü karar veremediğimiz bir eksiklik fark ederiz. İşte birkaç basit adımla, patates pürenizi daha lezzetli hale getirmenin ipuçları…
#Patates PüresiYemek yarışmalarıyla hayatımıza giren devrim niteliğinde bir ürün var. Bunlar pek de alışık olmadığımız yenilebilir filizler… Özellikle yemek süsleme de sık sık kullanılan bu filizler kimi zaman yemeği lezzetlendiren ana ürün oluyor. Peki bunlardan en bilinenleri hangileri? İşte yenilebilir filizler…
#FilizMuhteşem kokusu ve saymakla bitmeyen faydalarıyla kendine hayran bırakan adaçayı, sindirim ve solunum yolları iltihaplarına oldukça faydalı. Çayından sosuna pek çok kullanım alanı olan adaçayı, et yemeklerine de çok yakışıyor. Peki mis kokulu adaçayı nerelerde kullanılır? İşte cevabı…
#Adaçayı