Uluslararası Kadın Girişimcileri Destekleme Fonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Kadın Girişimciler Yarışması sonuçlandı. Türkiye adına aday gösterilen Dr. Öğretim Üyesi Aslı Zuluğ, sağlıklı beslenme alanındaki girişimi ‘PACHA: Doğal Kolajen ve Protein Cipsi’ ile ödül almaya hak kazandı.
#Uluslararası Kadın Girişimcileri Destekleme FonuEti yıkamanın mevcut mikroorganizma yükünü arttıracağını belirten Gıda Mühendisi Aslı Zuluğ önemli uyarılarda bulundu. Yıkanan etin tehlikeli olduğuna dikkat çeken Zuluğ, "Avuç içi sıcaklığı çok önemli. Etle ne kadar çok oynarsanız bu durum o kadar çok riske yol açıyor. Etle ne kadar haşır neşir olursanız içerdiği mikroorganizmaları çevreye dağıtırsınız. 30 dakikada hazırlama işlemini gerçekleştirin" uyarısında bulundu.
#Et Yıkanır Mı