TÜBİTAK MAM Gıda İnovasyon Teknolojileri Araştırma Grubu Lideri ve gıda mühendisi Dr. İncinur Hasbay, avokado, elma ve turunçgil atıklarını katma değerli ürünlere dönüştürerek hem israfın önüne geçmeye hem de ekonomik getiri sağlayacak yeni ürünler geliştirmeye çalıştıklarını, araştırma sürecini de sıfır atık prensibiyle oluşturduklarını bildirdi.
#TÜBİTAKTÜBİTAK destekli projede üretilen undan yapılan ekmeği obezite, şeker ve kalp hastaları yiyebilecek... Manisa'da Yunusemre Belediyesi vatandaşlara 5 noktadan sonra 2 hastanede ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı... Kış geldi, ısı yalıtımı yaptıranlar vergi indiriminden yararlanacak... Bugünkü iyi haberler bunlar.