Balkabağı kasım ayından itibaren turuncu rengiyle pazarları ve marketlerin sebze meyve reyonlarını süslemeye başlayan bir ürün. Çorbadan pastaya, tencere yemeklerinden böreğe neredeyse her tarife kolaylıkla uyum sağlayan balkabağının mutfağımızda en sevilen hali de kabak tatlısı olsa gerek. Kabak tatlısının yapılışı gayet kolay olsa da lezzetinin sırrı bazı püf noktalarında gizli. Biz de bu yazımızda sizin için kabak tatlısı pişirmenin püf noktalarını derledik. Şimdiden elinize sağlık…
#Kabak Tatlısıİrmik helvası, az malzemeyle hazırlanan nefis bir lezzet. Yapımı oldukça kolay olan irmik helvasını dilerseniz fıstıklı veya cevizli olaral hazırlayıp dondurma ile servis edebilirsiniz. Canınız tatlı çektiğinde evinizdeki birkaç malzemeyle kısa sürede yapabilirsiniz. Peki irmik helvası nasıl yapılır? İşte püf noktalarıyla irmik helvası tarifi...
#İrmik Helvası Nasıl YapılırRevani, mutfağımızın klasik lezzetlerinden biri. Peki bu nefis tatlıyı cevizli denemeye ne dersiniz? Üstelik yapımı da oldukça basit. Hamuruna ekleyeceğiniz cevizle bambaşka bir tat sizi bekliyor. Peki cevizli revani nasıl yapılır? İşte adım adım cevizli revani tarifi
#Cevizli Revani