Et, özellikle de parça et denince akla genellikle ilk önce biftek geliyor. Dananın antrikot, bonfile, kontrnuar, kontrfile ve sokum gibi bölümlerinden elde edilen biftek, az yağlı bol proteinli yapısı ve inanılmaz lezzetiyle, et sevenlerin rüyalarını süslüyor. Ancak biftek doğru şekilde pişirilmediği takdirde bu rüyaları süsleyen lezzet ortadan kayboluyor, et kayış gibi sert oluyor, yiyeni adeta pişman ediyor. Bunun için biftek pişirenlerin dikkat etmesi gereken bazı kuralları aşağıda sıraladık. İşte “Biftek nasıl pişirilir?” diye soranlar için kritik püf noktaları…
#Biftek Nasıl PişirilirHer Kurban Bayramı'nda kurban etinin nasıl muhafaza edileceği, nasıl tüketilmesi gerektiği merak edilen konular arasında. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi uzmanlar merak edilenler hakkında bilgiler vererek sağlıklı bir bayram geçirmenin yollarını anlattı.
#Kurbanbayrami2020