Bıçak arası pide, Konya mutfağının sevilen lezzetlerinden. İncecik hamuru ve etli harcıyla tadına doyum olmuyor. Yanına ayranla da servis edebilirsiniz. Peki bıçak arası pide nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte evde Konya usulü bırak arası pide tarifi ve yapımı
#Bıçak Arası Pide Nasıl YapılırEt döner, hiç kuşkusuz et yemekleri içerisinde en herkese hitap edeni. Türk yemeklerinin en sevileni et döneri, dışarıdan almak yerine evinizde yaparak daha sağlıklı bir şekilde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. İnce ince dilimlenen et döneri ister pilav üstü ve dürüm isterseniz İskender kebap şeklinde sunabilirsiniz. Peki, et döner nasıl yapılır? Adım adım et döner tarifini derledik…
#Et DönerSizi bilmem ama ben araba yolculuğuna bayılırım. Hele ucunda tatil varsa, bir de mevsimlerden baharsa, yollar tıklım tıkış dolmamışsa, tadına doyum olmaz. Araba yolculuğu bana hem çok nostaljik gelir, hem de hayata kısa bir mola veriyormuşum gibi hissettirir. Bomboş yollarda, sevdiğim şarkıları dinleyerek bir şehirden başkasına geçmek, bana müthiş keyif verir.
#Yol Üstü Lezzetleri