Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, İzmir Beydağ'ın hangi partide olduğu merak konusu oldu. 21 köyü ve 4 mahallenin bulunduğu Beydağ nüfusu 12.030. İlçenin yüz ölçümü 184 kilometrekare. Peki Beydağ belediyesi hangi partide? Beydağ Belediye Başkanı kim? İşte 2019 Beydağ yerel seçim sonuçları...
#Beydağ BelediyesiBEYDAĞ BELEDİYESİ, 1964 YILINDAN BU TARAFA İLÇEDE GÖREV YAPAN BELEDİYE BAŞKANLARINI DÜZENLENEN YEMEKTE BULUŞTURDU. GERÇEKLEŞEN GECEYE, ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MEHMET ŞENTÜRK, MEHMET BALCI, FETHİ MERCAN, ENVER KIRCAN VE MEHMET EMİN GİRGİN KATILDI.
Beydağ'ın Yeşiltepe İlkokulu öğrencileri, ne çektiyse ulaşım sorunundan çekti. İzmir’e 142 kilometre uzaklıkta ve toplam 18 mevcudu olan okulun öğrencileri, il genelinde düzenlenen çeşitli sanat yarışmalarında dereceler kazandı, ama okulun kısıtlı bütçesi yüzünden ancak ulaşım imkanı sağlandığında ödüllerini almaya gidebildi.
Yerel seçim yaklaşırken vatandaşlar yaşadıkları ilçelerin hangi siyasi partiler tarafından yönetildiğini merak ediyor. İzmir’in Ödemiş ilçesinde 2019 yılında düzenlenen seçimlerde toplam seçmen sayısı 103 bin 370 olurken katılım oranı ise %86,82 oldu. Bir önceki yerel seçimlerde CHP’nin adayı Mehmet Eriş olurken AK Parti’nin adayı ise Münir Bezmez olmuştu. Peki Ödemiş Belediyesi hangi partide? Ödemiş Belediye Başkanı kimdir? İşte, 2019 İzmir Ödemiş yerel seçim sonuçları…
#Ödemiş Belediyesi Hangi PartideKarayazı Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Karayazı yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Erzurum Karayazı Belediyesi hangi partide? Karayazı Belediye Başkanı kimdir?
#ErzurumAK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş’te tarım ve hayvancılık projelerini tanıtıp, "Gelin 31 Mart’ta başarılım ve 1 Nisan’dan itibaren toprağı birlikte aş edelim, emeğin mükafatını hep birlikte alalım" dedi.
#AK PartiGASTRONOMİ, artık bütün dünyada yükselen bir trend ve çok önemli bir katma değer kaynağı. Ben gastronomi kavramı için “mutfak ekonomisi” ifadesini kullanıyorum. Çünkü yerel, bölgesel ve ulusal yeme-içme kültürünün tüm boyutlarıyla ele alınması, değerlendirilmesi ve tanıtımının yapılması süreci, aynı zamanda ekonominin her alanında stratejik sonuçlar yaratıyor. Son tahlilde, kırsal kalkınmayla birlikte tarım ve gıda ekonomisinin gelişmesinde ciddi bir rol oynuyor. Tabii söz konusu sürecin olmazsa olmaz aşamaları var. Bunlardan birisi de hiç şüphesiz, yerel ve bölgesel ürünlerin coğrafi işaret ile tescillenmesi... Bugün sizlere bu konuda iki güzel örnek vermek istiyorum.
#1