Beşamel soslu pırasa tarifi, pırasayı sevmeyenlere sevdirecek bir lezzet olarak menülerde yer almayı hak ediyor. Hem faydalı hem lezzetli bir yemek olan fırında beşamel soslu pırasa taifi pratik yapım aşamalarıyla da dikkat çekiyor. Peki, beşamel soslu pırasa nasıl yapılır? İşte fırında beşamel soslu pırasa tarifi ve malzemeleri...
#Beşamel Soslu PırasaKuşak kavramı kişilerin; aşağı yukarı aynı yıllarda doğduğu, aynı çağın koşullarını, benzer sıkıntıların olduğu yazgıları yaşamış benzer ödevlerle yükümlü olmuş kişilerin oluşturduğu topluluktur. Diyetisyen Ebru Kahraman, kuşakların beslenme programları ve yaşam tarzları hakkında bilgi verdi.
#Kuşak Çatışması Nedir“Kuşak kavramı kişilerin; aşağı yukarı aynı yıllarda doğduğu, aynı çağın koşullarını, benzer sıkıntıların olduğu yazgıları yaşamış benzer ödevlerle yükümlü olmuş kişilerin oluşturduğu topluluk.” ifadelerini kullanan Diyetisyen Ebru Kahraman, kuşakların beslenme programları ve yaşam tarzları hakkında bilgi verdi.
#Y KuşağıMutfak kültürü araştırmacısı Gökçen Adar, yaklaşık 35 yılını verdiği çalışmalarında yepyeni bir durağa geldi. Sahada insanlarla yüz yüze konuşarak oluşturduğu 4 bine yakın tarif arasından bu başlığa uygun 200’ünü bir araya getirdi ve ‘Anadolu Sosları’nı yazdı. “Bizde sos var mı” diye başladık, gastronominin durumuna kadar uzandık.
#YEMEGözünüzü çevirdiğiniz her yerde yemek programı görüyor, internette sürekli mutfağa dair ‘hap’ bilgilerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Ama tezgâh sınavından geçmek, orada rast geldiğiniz ‘şıpın işi’ hamleler kadar kolay değil. İşin püf noktası şova gelir değil, işe yarar ipuçları. Onlar da burada...
#Mutfakta Hayat Kurtaran 77 İpucu