Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda son dönemin en fazla gündemde olan meyvelerinin başında avokado geliyor. Birçok farklı alanda kullanılabilen avokadonun yeterince olgunlaşmamış hali ise gerçek bir can sıkıntısı. Hem acı oluyor hem de doğru düzgün kesilip doğranmıyor. Bu nedenle olgun olmayan avokado yemek pek tavsiye edilmiyor. Peki diyelim ki marketten aldığınız avokadolar yeterince olgun değildi ve acilen avokado yemek istiyorsunuz. Bu durumda da devreye aşağıdaki püf noktaları giriyor. İşte ham avokadoları şipşak olgunlaştırmanın en kolay yolu…
#AvokadoTavuktan karnıyarık da yapıyorum, bademli köfte de... Hele tarhanalı şnitzel pişirdiğimde çocuklarım “Anneciğim nasıl bu kadar güzel yemek yapabiliyorsun” diyor. Tavuk, kırmızı ete oranla daha az yağlı, uzun süre de tok tutuyor. Gelin sizlerle tavuklu tariflerimi paylaşayım.
#Tavuk