Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yatay geçiş işleminin nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Konu hakkında AÖF'ten yapılan açıklamaları araştıran öğrenciler, AÖF yatay geçiş işlemine dair bilgi edinmek istiyor. Peki, AÖF yatay geçiş işlemi nasıl yapılır? AÖF yatay geçiş şartları neler?
#AÖF Yatay GeçişAÖF yatay geçiş başvurusu için geri sayım başladı. 2021-2022 öğretim yılı açıköğretim, iktisat ve işletme fakültelerine yatay geçiş başvurusu yapacak öğrenciler için Anadolu Üniversitesi'nden duyuru yayınlandı. 01 Ağustos tarihinde başlayan Merkezi Yerleştirme Puanı ile AÖF yatay geçiş başvuruları gerekli form doldurularak yapılacak. Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen adayların listesi 10 Eylül 2021 tarihinde ilan edilecek. Peki, AÖF yatay geçiş başvurusu ne zaman bitecek? İşte, 2021-2022 açıköğretim yatay geçiş başvuru şartları ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.
#AÖFAÖF yatay geçiş başvurusu için geri sayım başladı. 2021-2022 öğretim yılı açıköğretim, iktisat ve işletme fakültelerine yatay geçiş başvurusu yapacak öğrenciler için Anadolu Üniversitesi'nden duyuru yayınlandı. 01 Ağustos tarihinde başlayan Merkezi Yerleştirme Puanı ile AÖF yatay geçiş başvuruları gerekli form doldurularak yapılacak. Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen adayların listesi 10 Eylül 2021 tarihinde ilan edilecek. Peki, AÖF yatay geçiş başvurusu ne zaman bitecek? İşte, 2021-2022 açıköğretim yatay geçiş başvuru şartları ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.
#AÖF Yatay Geçiş Başvuruları Ne ZamanSınav sonuç kâğıdını doğru okumak ve tercihte bulunmak, sınav kadar zor. Hangi bölüme, hangi puanla yerleşeceğini, üniversitelerin imkânlarını, özel şartları bilmeden, ölü tercih yapmadan bir seçimde bulunmak için sınav kâğıdınızdaki bilgilerin ne anlama geldiğini iyi bilmeniz gerekir. Tercih yaparken izlemeniz gereken 7 adım var. Bu adımları dikkatle atın ve listenizi kontrol edin.
#Sınav