Eskişehir’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “2023 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüme ile AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke oldu. Dolar bazında milli gelir, Türkiye tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Kişi başına milli gelir de, 13 bin 110 dolarla, tarihin en yüksek düzeyini gördü" dedi.
#Vedat IşıkhanEskişehir’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “2023 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüme ile AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke oldu. Dolar bazında milli gelir, Türkiye tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Kişi başına milli gelir de, 13 bin 110 dolarla, tarihin en yüksek düzeyini gördü" dedi.
#Vedat IşıkhanTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ramazan boyunca yumurta, et, süt ve diğer gıda ürünlerinde herhangi bir eksikliğin kesinlikle söz konusu olmadığını belirterek, "Buna paralel olarak fiyat artışlarını hiçbir şekilde beklemiyoruz" dedi.
#İbrahim YumaklıSGK’nın tüm belediyelere icra kâğıdı gönderdiğini söyleyen Özel, “Kardeşim bu belediyelerin çok önemli bir kısmını sizden devraldık. Yemeği Melih Gökçek yemiş, hesabı Mansur Yavaş ödesin. Bu millet bu kötülüğü görmez mi? Kötülükle siyaset olmaz” dedi.
#SGKRoman gibi bir hayat hikâyesi var… Dedesi İzmir’in ilk belediye başkanı, ailesi Manisa’nın önde gelenlerinden ama kendisi bir trajedinin içine doğuyor. Hayali ressam olmak fakat koşullar onu hukuk okumaya zorluyor. İlk duruşmalara, henüz öğrenciyken 12 Eylül sonrası tutuklanan ağabeyinin davalarını takip için giriyor. 28 yıl avukatlıktan sonra edebiyat ve sanat dünyasına dalıyor. Yeni dizi projesine hazırlanırken TBMM’ye transfer oluyor. Bugün karşımızda AK Parti Grup Başkanvekili olarak bulunuyor; Bahadır Yenişehirlioğlu...
#AK PartiGemi Mühendisleri Odası’nın ilk kadın başkanı, Şehir Hatları’nın ilk kadın genel müdürü ve 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Üsküdar’ın ilk kadın belediye başkanı… Bu unvanların sahibinin ismini artık tüm Türkiye biliyor; Sinem Dedetaş. Onunla hem eski albümleri karıştırıp çocukluğunu ve gençliğini dinledik hem de siyasete girişini; ‘Kadın adayla zor’ denilen Üsküdar’ı nasıl kazandığını, ‘denizci’ bakışıyla ideallerinin neler olduğunu konuştuk.
#Gemi Mühendisleri OdasıDÜNKÜ yazımızda AK Parti’nin 31 Mart yerel seçiminde büyükşehir statüsünün dışında kalan toplam 51 ildeki performansına baktıktan sonra bugün projektörlerimizi bu partinin bu kez büyükşehirlerde aldığı sonuçlara çevirebiliriz.
#GaziantepEğirdir Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Eğirdir yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Isparta Eğirdir Belediyesi hangi partide? Eğirdir Belediye Başkanı kimdir?
#IspartaGerede Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Gerede yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Bolu Gerede Belediyesi hangi partide? Gerede Belediye Başkanı kimdir?
#BoluAKDENİZ Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 AKDENİZ yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Mersin AKDENİZ Belediyesi hangi partide? AKDENİZ Belediye Başkanı kimdir?
#MersinSarıcakaya Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Sarıcakaya yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi hangi partide? Sarıcakaya Belediye Başkanı kimdir?
#EskişehirGünyüzü Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Günyüzü yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Eskişehir Günyüzü Belediyesi hangi partide? Günyüzü Belediye Başkanı kimdir?
#GünyüzüUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bolu'nun en önemli projesi, Bolu Dağı Tüneli'ydi. Yılan hikayesine dönmüştü. 2007 yılında Cumhurbaşkanımız, dönemin başbakanı açılışı yaptı. 2007 yılında bitirdiğimiz Bolu Dağı Tüneli artık günlük 50 bin trafiklere ulaşmış durumda. Artık Ankara-İstanbul arasındaki alternatif yolları düşünür hale geldik" dedi.
#Abdulkadir UraloğuBeylikova Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Beylikova yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Eskişehir Beylikova Belediyesi hangi partide? Beylikova Belediye Başkanı kimdir?
#EskişehirKoçarlı Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Koçarlı yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Aydın Koçarlı Belediyesi hangi partide? Koçarlı Belediye Başkanı kimdir?
#Aydın