Yılın son akşamını keyifli bir yerde geçirmek ve yılın ilk gününe muhteşem bir geceyle başlamak istiyorsanız, Ajjna size güzel alternatifler sunuyor. Özgün kalitesiyle, birbirinden lezzetli Akdeniz mutfağı örnekleri ve DJ performansının yanı sıra çeşitli sürprizlerinde olacağı Ajjna’da yeni yıl eğlencesi sabahın ilk ışıklarını kadar devam edecek.
#Yeni Yılİtalyan mutfağının en özel tatlarını kendine özgü anlayışıyla birer sanat eseri haline getiren Ajjna, lezzet tutkunlarını büyülemeye devam ediyor. Ferah ve estetik bir atmosferde İtalyan sofralarının nadide tatlarını misafirleriyle buluşturan Ajjna, gastronomi avcılarına lezzet konusunda Rönesans’ı yaşatıyor.
#İtalyan MutfağıAvokado son dönemin en favori meyvelerinden. Özellikle sağlıklı beslenmeyi hedefleyenler arasında vazgeçilmezler arasındaki yerini çoktan aldı bile. Sağlıklı beslenme meraklılarının yakın zamanda radarına giren lezzetlerden biri de poşe yumurta. Yumurtanın suya kırılarak haşlanmasıyla elde edilen poşe yumurta yağsız olması nedeniyle d çok popüler. Peki bu iki lezzeti bir araya getiren avokadolu poşe yumurtayı evde yaparken nelere dikkat etmelisiniz? İşte Ajjna'nın deneyimli şefi Sezgin Can'dan evde avokadolu poşe yumurta yapmanın püf noktaları...
#Avokadolu Poşe YumurtaBoğaz’ın incisi Sortie tam kadro sezona hazır: İsteyene kebap, isteyene balık... Sonra da dans, dans, dans! Ben Beyoğlu çocuğuyum, normalde Kuruçeşme müşterisi değilim. Deniz havasını özlemişim, değişiklik olsun diye gittim ‘Boğaz eğlencesi’nin son kalan adresine. Bi üzüldüm, bi üzüldüm, bi hüzünlendim, sorma!
#Harbiye Açıkhava Sahnesi