Antakya Gazetesi sahibi Sinan Seyfittinoğlu (53), Antalya'da arkadaşıyla beraber yaşadığı evde ölü bulundu. Ölümün şüpheli bulunması üzerine adrese gelen Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından Seyfittinoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
#Sinan SeyfittinoğluAntakya Gazetesi sahibi Sinan Seyfittinoğlu (53), Antalya'da arkadaşıyla beraber yaşadığı evde ölü bulundu. Ölümün şüpheli bulunması üzerine adrese gelen Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından Seyfittinoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
#Sinan SeyfittinoğluAksaray'da elinden cep telefonunu alan ağabeyine sinirlenen Yasin O. (25), çıkan tartışmada annesi Nutuya O. (46) ile ağabeyi Ali O.’yu (30) bacaklarından bıçakladı. Anne - oğul hastaneye kaldırılırken, Yasin O. ise kaçtı.
#AksarayTrabzon'un Arsin ilçesinde geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde büyük gürültüyle uyanan Korkmaz ailesi heyelan ile karşı karşıya kaldı. 3 katlı binalarının yanında meydana gelen heyelan nedeniyle bir araç ve ahır zarar görürken, heyelanın devam ettiği bölgede risk altında yaşayan Korkmaz ailesi yetkililerden yardım istedi. Heyelanın hemen yanındaki evlerinde korku ile yaşadıklarını belirten Hamit Eren Korkmaz, "Gece saat 03.00 sıralarında bir sese uyandık. Dışarıya çıktığımızda aracımın yan yatmak üzere olduğunu fark ettim. Toprak heyelan ile birlikte aşağıya gelmişti. Çok ses çıktı. Yukarı kaynarcasına taş duvarlar yukarıya kalktı." dedi.
#TrabzonTekirdağ’ın Çorlu ilçesinde eşinden boşanan Amir Yazıcı (44) yaralı, kızı Su Dilem Yazıcı (13) ise ölü olarak bulunmuştu. İfadesinde kızının sosyal medya hesabında erkek arkadaşıyla paylaşımlarını gördükten sonra çok sinirlendiğini ifade eden Amir Yazıcı, "Eve geldikten kısa bir süre sonra bu sebeplerden dolayı kızımla tartıştık. Akabinde sinirlenerek kızımı kanepede boğdum." dedi. Cenaze töreninde kızının tabutuna sarılan G.U., "Güzel kızım benim, kokusuna doyamadığımı kızım, seni bu tabuta nasıl koydular. Seni böyle bırakamam. Annem, güzel kızım benim" diye ağladı.
#Su Dilem YazıcıTekirdağ’ın Çorlu ilçesinde eşinden boşanan Amir Yazıcı (44) yaralı, kızı Su Dilem Yazıcı (13) ise ölü olarak bulunmuştu. Tedavisi sonrası gözaltınan alınan Amir Yazıcı ifadesinde kızının sosyal medya hesabında erkek arkadaşıyla paylaşımlarını gördükten sonra çok sinirlendiğini söylerken, "Kızımla tartışık. Akabinde sinirlenerek kızımı kanepede boğdum." dedi. Cenaze töreninde kızının tabutuna sarılan G.U., "Güzel kızım benim, kokusuna doyamadığımı kızım, seni bu tabuta nasıl koydular." diye ağladı. Öte yandan anne G.U., Su Dilem’in telefonundan kendisine, 'Senin yüzünden öldüm. Ben sana ne dedim. Bu dünyadaki en büyük acıyı yaşatacağım demedim mi. Al yaşa bakalım katilsin' şeklinde mesaj geldiğini söyledi.
#TekirdağBağcılar'da 5 katlı binanın 3'üncü katındaki tekstil atölyesinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm katı sararken, ihbarla gelen itfaiye ekipleri, iki noktadan müdahale ettikleri yangını söndürdü. Dumandan etkilenen iki kişi ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
#YangınAntalya'da Ali F., çalıştırdıktan bir süre sonra yanan otomobili hortumla söndürmeye çalıştı. Ali F., söndürme çalışmalarında başarılı olamayınca yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, otomobil kullanılamaz hale geldi.
#AntalyaŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, yol kenarında başından silahla vurulmuş halde bulunan 30 yaşındaki Gülcan A. hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
#ŞanlıurfaAdana'da çift oldukları tahmin edilen erkek ile kadın, aile üyesi olduğu düşünülen tartıştıkları kadını saçlarından sürükleyip hafif ticari araca bindirmeye çalıştı. Bu sırada çifte engel olmak isteyen kız çocuğu erkek tarafından darbedildi. Yaşananlar cep telefonuyla görüntülendi.
#AdanaAdana'da çift oldukları tahmin edilen erkek ile kadın, aile üyesi olduğu düşünülen tartıştıkları kadını saçlarından sürükleyip hafif ticari araca bindirmeye çalıştı. Bu sırada çifte engel olmak isteyen kız çocuğu erkek tarafından darbedildi. Yaşananlar cep telefonuyla görüntülendi.
#Adanaİzmir'de birlikte yaşadığı ve evlilik hazırlığı yaptığı Özlem Eryakşi'yi (37) öldürdüğü suçlamasıyla yerel mahkemenin 'haksız tahrik indirimi' ile toplam 26 yıl hapis cezasına çarptırdığı tutuklu sanık Cemal Kusuvoğlu'nun (40) istinaf mahkemesinde yeniden yargılanmasına devam edilen duruşmada, 112 Acil Çağrı Merkezi ses kayıtları dinlendi. Ses kayıtlarında Kusuvoğlu'nun, 112 Acil Çağrı Merkezi personeline "Silahla yaralama var, bir ambulans gönderir misiniz" dediği, ardından çağrı merkezi görevlisinin yönelttiği "Adres teyit ediliyor, silahlı yaralama mı var? Mermi bir yerden giriyor, başka yerden mi çıkıyor? Vuran kim?" soruları üzerine ise "Ya abicim ben vurdum ya gelin beni de alın hadi" dediği anlar yer aldı.
#İzmirAntalya’nın Gazipaşa ilçesinde yolcu otobüsünün girdiği virajda 25 metreden yuvarlandığı kazada 10’u ağır, 28 kişi yaralandı. İstanbul'dan Giresun'a giden yolcu otobüsünün Samsun'da kamyona çarptığı kazada ise otobüs şoförü Şahin Çayan olay yerinde hayatını kaybetti, 16 yolcu yaralandı.
#AntalyaSakarya'nın Kaynarca ilçesinde 30 yaşındaki şahıs, işsizlik ve evlilik sebebiyle çıktığı iddia edilen tartışmada annesini av tüfeği ile vurarak öldürdü. Olayın ardından 112'yi arayarak kaybolduğunu bildiren ve jandarma ekiplerince bulunduktan sonra cinayeti itiraf eden şahıs, gözaltına alındı.
#Cinayetİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da H.Ç'nin, Manisa'da M.S'nin elebaşılığını yaptığı 2 organize dolandırıcı suç örgütüne yönelik jandarma tarafından düzenlenen "HÜCRE-8" operasyonlarında 64 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
#Suç Örgütüİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da H.Ç'nin, Manisa'da M.S'nin elebaşılığını yaptığı 2 organize dolandırıcı suç örgütüne yönelik jandarma tarafından düzenlenen "HÜCRE-8" operasyonlarında 64 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
#Bakan Yerlikaya