Magazin 24 Saat- 19.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 19.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 09:47

...

Haberin Devamı

HANDE, MURAT’TAN NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI 

Şarkıcı Murat Dalkılıç ve Hande Erçel sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. İddiaya göre; Dalkılıç, Erçel’i iki kadınla aldattı. Erçel’in açıklaması ise “Ağır bir dönemden geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum” şeklinde oldu. 

ENGİN ALTAN VE NESLİŞAH’IN MUTLULUĞU 

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’ndaki Spago adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Amerika’da dünyaya gelen ikinci bebekleri Alara’nın sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan çift, “Ailemize mutluluk kattı” dedi. 

İBO VE AVŞAR KIZI AYVALIK’TA BULUŞTU 

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar ile bir araya geldi. Avşar'ın daveti üzerine Ayvalık'a giden Tatlıses, sürpriz buluşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. 

Haberin Devamı

HANDE ATAİZİ SOYADINI KULLANMAYA DEVAM EDECEK 

Hande Ataizi, eski eşi Benjamin Harvey’in soyadını kullanmaya devam etmek için geçen hafta mahkemeye başvurmuştu. Harvey’den izin çıktı, Ataizi bu soyadını kullanmaya devam edebilecek. 

TALAT BULUT’A ÖZEL KARAVAN 

Talat Bulut’un taciz skandalından sonra, dizide kızını canlandıran oyuncu Ayşegül Çınar, “Şevval Sam ve Talat Bulut birbirleriyle hiç konuşmuyor. Çekimler biter bitmez ikisi de ayrı köşelere çekiliyor. Bulut’un özel karavanı var” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!