H Grubu'nda son durum

Güncelleme Tarihi:

H Grubunda son durum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 14:44

Güney Afrika'da 11 Haziran'da başlayacak 2010 Dünya Kupası'nda mücadele etmeye hazırlanan 32 ülkenin milli takımı, turnuvaya az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

H Grubu'nda yer alan takımlarla ilgili son bilgiler şöyle:

İspanya

Geçen hafta Valencia'dan Barcelona'ya transfer olan golcü oyuncu David Villa'nın form durumu İspanya'yı sevindiriyor. Çok iyi bir durumda olduğu gözlemlenen futbolcu, kariyerinin en üst noktasında olduğunu ve İspanya Milli Takımının oyun tarzının, Katalan ekibine çok benzediğini söyledi.

Arsenal'de forma giyen İspanyol oyuncu Cesc Fabregas, İspanya milli takımının, Madrid'in hemen dışında yaptığı kampa ilk gününde katıldı. İlk antrenman, 2000 kadar coşkulu taraftarın tezahüratları altında yapıldı.

İsviçre

Sol açık Christoph Spycher aday kadrodan çıkartıldı ve futbolcu, milli takımdan emekli olduğunu açıkladı. Eintracht Frankfurt'ta oynayan 32 yaşındaki futbolcu Nisan ayında sakatlanmıştı. Milli takım kadrosuna, Spycher'in yerine Ludovic Magnin çağrıldı.

İsviçre, Crans Montana'daki hazırlık kampına bugün başlayacak.

Şili

- Golcü oyuncu Humberto Suazo, omuzundaki sakatlığın geçmesinin ardından topla çalışmalara başladı. Suazo, Güney Amerika grup elemelerinde 10 golle takımının en skorer oyuncusu olmuştu.

Honduras

Golcü oyuncu David Suazo, hem grubun, hem de turnuvanın favorileri arasında gösterilen İspanya'ya karşı şansları olduğunu söyledi. Suazo, “İspanya'nın, turnuvanın en iyi takımı olduğunu unutmamalıyız. Ancak hiçbir takım yenilmez değildir” diye konuştu.

Honduras, hazırlık kampını Heidelberg'de sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!