Guti ve Ernst geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Guti ve Ernst geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2011 10:31

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın 20.00'da Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak. Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı takımda kırmızı kart cezalısı Quaresma ve sakatlıkları bulunan Almeida ile İbrahim Toraman forma giyemeyecekler.

Sakatlığı düzelmesine rağmen son oyananan Bursaspor maçı kadrosuna alınmayan Guti, antrenman açığını kapattı ve mücadeye ilk 11'de başlaması bekleniyor. Yaklaşık 10 gündür sakatlığı sebebiyle takımdan uzak kalan ve son oynanan Bursaspor maçını yedek kulübesinde takip eden Ernst'in de maça ilk 11'de çıkması bekleniyor. Ayrıca antrenör Carvalhal kaleyi Bursaspor maçında olduğu gibi yine Rüştü'ye emanet edecek.

Antrenör Carvalhal'ın MP Antalyaspor karşısna şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, Ekrem, Egemen, Sivok, İsmail, Ernst, Necip, Fernandas, Simao, Guti, Edu.

İKİ TAKIM YARIN LİG TARİHİNDE 33. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 33. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 32 lig maçının 22'sini Beşiktaş, 3'ünü Medical Park Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşmada da berabere sonuçlandı. Siyah Beyazlıların bu süre içinde attıkları toplam 72 gole, Kırmızı Beyazlılar 26 golle karşılık verdi.

İki takım arasındaki son maç, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında 28 Şubat tarihinde oynandı ve Beşiktaş deplasmanda rakibini 2-0 mağlup etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!