Güreşçiler kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Güreşçiler kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvası'na gelen Murat Gençtürk'ün kullandığı ve Hacı Küçüksaraç ile Bekir Erol'un da bulunduğu araç kaza yaptı. Üç güreşçi de Gazi Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi gördü.

MİNDERDE trafik kazası... Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası'nda Bulgar güreşçi ile yapacağı yarı final güreşine gelen 54 kilo sporcumuz Murat Gençtürk'ün kullandığı ve yanında MTA güreşçilerinden Hacı Küçüksaraç ile Bekir Erol'un bulunduğu araç Tandoğan Meydanı'nda trafik lambasına çarptı. Kaza sonrasında Murat Gençtürk ile Hacı Küçüksaraç'ın alınları yarıldı, Bekir Erol'un da burnu kırıldı.

Gazi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan üç güreşçiden, yarı final maçına gelirken acil servise gitmek zorunda kalan Gençtürk ile Küçüksaraç'ın yarılan alınları bir buçuk saat süren bir operasyonla dikildi. Güreşçiler kazayı şöyle anlattı:

‘‘Biz, MTA Kulübü'nden Atatürk Spor Salonu'na gelirken saat 08.30 sıralarında Tandoğan Fen Fakültesi önünde önümüze aniden çıkan bir araca çarpmamak için fren yaptık. Yol kaygan olduğu için duramadık.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!