Gününü göreceksin Wayne!

Güncelleme Tarihi:

Gününü göreceksin Wayne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2010 00:00

Gazeteler eşi Coleen’i hayat kadınlarıyla aldatan Wayne Rooney’i yine manşetlere taşıdı. Coleen’in ünlü yıldızdan ağır hesap soracağı öne sürüldü.

İNGİLİZ yıldız Wayne Rooney’nin, karısını hamileliği sırasında hayat kadınlarıyla aldatmasının yankıları sürerken, ünlü oyuncunun eşi Coleen’in bu durumu kocasına pahalıya ödeteceği öne sürüldü. Rooney’nin, manken karısını aldattığı haberini manşetlerinden veren yüksek tirajlı İngiliz bulvar gazeteleri, Coleen’in milli yıldızı hayatından atabileceğini ileri sürerken, İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello’nun da bugünkü İsviçre maçında golcüyü oynatıp, oynatmamakta tereddüt ettiğini yazdılar.

Utanç içindeki Rooney’nin milli takımla İsviçre’ye gitmesine rağmen hayati maçta oynamayabileceğine dikkat çeken İngiliz basını, “Kendini toparla Wayne” uyarısında da bulundu.

Ada onu konuşuyor

Rooney’nin evliliğini kurtarmaya çalıştığı belirten Daily Mirror, Coleen’in haberi öğrendiğinde perişan olduğunu vurguladı. The Sun gazetesi ise “Coleen, Wayne’e bunu pahalıya ödetecek” manşetli haberinde “Wayne’nin sokak kızına ödediği 1200 sterlin gibi değil” diye de yorumda bulundu. Rooney’nin karısına kendisini affetmesi için yalvardığı da belirtilirken, kuzenlerin ünlü oyuncudan “pis piç” diye bahsettikleri öne sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!