Güneş'ten futbolculara uyarı

Güncelleme Tarihi:

Güneşten futbolculara uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 13:11

Trazonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularını, "Hatalarımızı asgariye indirip, takım disiplinini sahaya yansıtmalıyız" diye uyardı.

Spor Toto Süper Ligi'nde yarın akşam Bursaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı. Ligde 3 maçlık galibiyet serisi bulunan bordo mavili takımın son CSKA Moskova maçında yaptığı basit hatalar Şenol Güneş'i kızdırdı. Oyuncularını özellikle savunma hataları konusunda uyaran Şenol Güneş, "Hatalarımızı asgariye indirip, takım disiplinini sahaya yansıtmalıyız. Savunmaya yardımcı olmak her futbolcunun görevidir" dedi.

BURAK YİNE GOL ATMAK İSTİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova'ya karşı forma giyemeyen Burak Yılmaz, Bursaspor maçında da gollerine devam etmek istediğini söyledi. Şu ana kadar ligde 8 golü bulunan Burak Yılmaz, Bursaspor maçında da rakip fileleri sarsmayı hedeflediğini anlatırken şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi'nde cezam sona erdiği için mutluyum. Umarım gollerimi Şampiyonlar Ligi'nde de atmak nasip olur. Ancak gollerimi öncelikle ligde atmalıyım."

BURSASPOR'LA 71'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 71'inci karşılaşmaya çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar yapılan 70 maçta, bordo mavili takımın 37, Bursaspor'un ise 8 galibiyeti bulunuyor. 25 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor rakibine 104 gol atarken, kalesinde 46 gol gördü.

TAYFUN CORA BABA OLDU

Trabzonsporlu Tayfun Cora ve eşi Gülsima Cora'nın bir kız çocuğu dünyaya geldi. Minik bebeğe Ezo ismi verildi. Baba olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Tayfun, "Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin" dedi. Trabzonspor Kulübü de Cora çiftini tebrik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!