Güneş: Skor çok kötü değil

Güncelleme Tarihi:

Güneş: Skor çok kötü değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2011 00:56

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında beraberliğe, sevineceklerini mi yoksa üzüleceklerini mi bilmediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Güneş, Lille maçını kazanıp, büyük bir avantaj yakalayabileceklerini belirterek, "Oturmuş bir kadrosu var Lille’nin. Sabırlı olmayı, kontrollü oynamayı tercih ettik. Ama kontrollü oynayamayınca tedirgin olduk. Oyunu kontrol edemedik. Basit bir gol yedik. İkinci yarıda daha çok gol arayan bir takım vardı sahada. Zemin elverdiği kadar ofansif olmaya çalıştık. Skor kötü değil. Rakibin hızlı çıkan bir yapıya sahip olması bizi sıkıntıya sokabilirdi. Daha iyi oynayabilirdik. Eksiğimiz vardı. Her şeye rağmen bir puan iyi puan. CSK Moskova maçından sonra durumumuza tekrar bakacağız" dedi.

Güneş, cezasının dolduğunu da vurgulayarak, "Kendi adıma sahada olmak önemli ancak ben olmasam da yardımcım ve oyuncularım elinden geleni yaptı. Bu maçı kaybetseydik avantaj rakiplere geçecekti. Moskova’daki maç ve İnter’in Lille ile oynayacağı maç bizim için önemli" diye konuştu.

Haberin Devamı

"LİG MAÇLARININ YOĞUN TRAFİĞİ BİZİ OLUMSUZ ETKİLİYOR"

Deneyimli teknik adam, zeminin kötü olduğu yönündeki serzenişlerin doğru olduğunu da ifade ederek, "Güzel futbol izlemek isteyen seyirci var. Güzel oynayamayınca tepki aldık. Seyirciyi yanımıza alamadık. Zemin bizi rakibe göre olumsuz yönde daha çok etkiledi" diye konuştu. Lig maçlarının sıkışık trafikte olmasının kendilerini olumsuz etkilediğini de ifade eden Güneş, "Sürekli maçlar oynuyoruz. Bu performans olarak takımı etkiliyor. Motivasyonda bile eksik kalabiliyoruz. Tarihi maçlar oynuyoruz. Böyle bir dönemde bu kadar sık maçlar oynamak sıkıntı yaratıyor. Biz daha patlayıcı gücü öne çıkabilecek bir takımız ancak bu sıklıkla maç oynamak bizi olumsuz etkiliyor" dedi.

Güneş, tüm oyuncuların elinden geleni yaptığını vurgulayarak, "Halil ve tüm futbolcularım elinden geleni yaptı. Ancak Alanzinho ve Paulo’dan daha çok şey beklerdim. Rakibin yaptığını biz yapmalıydık" diye konuştu.

GARCİA: İYİ OYNAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, berabere kaldıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Defansif anlamda performansımız gayet iyiydi. Biz iyi oynamak için elimizden geleni yaptık. Ama maç berabere sonuçlandı. İkinci golü atamadıktan sonra gol yeme ihtimaliniz yükseliyor. Bizde penaltıdan bir gol yedik ve puan kaybettik. Bu grupta her şey mümkün ama bizim grup içerisinde bir maç kazanmamız lazım. İnter maçını kazanmak istiyoruz. Ambians gayet iyiydi ama saha kötüydü. Bugün sahadaki Trabzonspor bizim beklediğimizden farklı bir Trabzonspor değildi. Kendilerini biraz daha göstermeye çalıştılar. Biz saha zemininden dolayı atak yapmakta zorlandık" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!