Zombiler şehre indi

Güncelleme Tarihi:

Zombiler şehre indi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 11:54

Cadılar Bayramı dolayısıyla birbirinden ürkütücü ve “kanlı” kostümleriyle zombiye dönüşen Amerikalılar, İstanbul'da “insan avı”na çıktı.

Haberin Devamı

İSTANBUL VE DÜNYADA ZOMBİ MANZARALARI 

Bir televizyon kanalında yayımlanacak dizinin tanıtımı için dünya genelinde 25 şehirde bugün güneşin doğuşuyla birlikte yüzlerce zombi kılığındaki oyuncunun yer aldığı tanıtım filmi çekildi. Etkinliğin İstanbul Ortaköy'de yapılan Türkiye ayağına 5 makyözün yaptığı makyajla hazırlanan 40 kişilik grup katıldı.

FOX International Channels'ın FX kanalında yayımlanan ve zombileri konu alan “The Walking Dead” adlı dizi için İstanbul, New York, Washington, Boston, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Madrid, Roma, Taipei, Hong Kong, Singapur, Dubai, Sofya, Belgrad, Johannesburg, Londra, Lizbon, Sao Paolo, Buenos Aires, Santiago, Karakas, Bogota, Mexico City ve Guatemala'da tanıtım filmi çekildi.

Ortaköy Meydanı'nda bugün saat 06.00'da toplanan ve yurt dışından gelen malzemelerle Dükkan-ül Hayal ekibinden 5 makyözün yaptığı makyajla hazırlanan 40 kişilik grup, insan yoğunluğunun yaşandığı saat 09.00'da Ortaköy sokaklarında ve caddesinde insanların içine karıştı. Hayko Cepkin ve Beste Bereket'in de katıldığı grup, vatandaşların şaşkın bakışları arasında çekimlerini tamamladı. Etkinliğin fotoğraf çekimlerini Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman yaptı.

Haberin Devamı

WASHINGTON'DA “ZOMBİ YÜRÜYÜŞÜ”

Cadılar Bayramı dolayısıyla birbirinden ürkütücü ve “kanlı” kostümleriyle zombiye dönüşen Amerikalılar, başkent Washington'un caddelerinde “insan avı”na çıktı.

Cadılar Bayramı dolayısıyla ABD'nin başkenti Washington'da dolunayın olduğu gece “Zombi Yürüyüşü” düzenlendi.

7'den 77'ye birçok Amerikalının katıldığı etkinlikte, korkunç kostümler birbirleriyle yarıştı.

Mezardan çıkmış eli kanlı gelinlerden beyin yiyen zombilere kadar ilginç

ve “kanlı” kıyafetlere bürünen Amerikalılar, meraklı bakışlar altında

restoranların bulunduğu caddelerde yürüdü.

Film karelerini aratmayacak sahneler yaratan “zombi Amerikalılar” bazı arabaları durdurup “saldırdı”, restoranların camlarına vurarak insanları “korkuttu”, birbirleriyle “zombi kavgası” yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!