Zincirsiz 3 araç, karda mahsur kaldı

Güncelleme Tarihi:

Zincirsiz 3 araç, karda mahsur kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2010 21:24

Antalya'nın Alanya İlçesi ile Konya'yı birbirine bağlayan Kuşyuvası Yolu, kar yağışı nedeniyle akşam saatlerinde trafiğe kapandı.

Haberin Devamı

Konya'dan Alanya'ya gelen 3 otomobil Soğukpınar Mevkii'nde mahsur kaldı. Karayolları 133'ncü Şube Şefliği, mahsur kalan araçları kurtarmak için yolu açma çalışmalarına başladı.Alanya Kuşyuvası yolunun 55'inci kilometresi olan Soğukpınar Mevkii, bugün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle trafiğe kapandı. Konya'dan Alanya istikametine gelen 3 otomobil zinciri olmaması dolayısıyla yolda mahsur kaldı. Alanya Karayolları 133'ncü Şube Şefliği tarafından yolun trafiğe açılması ve mahsur kalan araçların kurtarılması için bölgeye 5 kişilik ekip ve 2 iş makinesi gönderildi.

Karayolları 13'ncü Şube Şefi Süleyman Ateş, yolda mahsur kalan vatandaşların jandarmaya haber vermesi üzerine yolu açmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Sabah saatlerinde Soğukpınar Mevkii'nde meydana gelen heyelan nedeniyle Kuşyuvası Yolu'nun bir süre trafiğe kapalı kaldığını belirten Ateş, “Yapılan 12 saatlik çalışmanın ardından yol trafiğe açıldı. Ancak akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle zincir takmayan 3 araç yolda mahsur kalmış. Şu anda ekiplerimiz, 2 iş makinesiyle mahsur kalan araçları kurtarmak için çalışma başlattı. Bu yolu kullanan sürücülerin mutlaka yanlarında zincir bulundurmaları gerekiyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!