Yunus Emre keskin nişancı kurşunu ile ölmüş

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre keskin nişancı kurşunu ile ölmüş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 12:00

LİBYA’da hayatını kaybeden vinç operatörü Yunus Emre Çelik’in keskin nişancı kurşunu ile hayatını kaybettiği kesinleşti.

Cenazesi dün gece yarısı memleketi Trabzon’a getirilen Yunus Emre Çelik’in cesedine bu sabah Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Cumhuriyet Savcısı’nın da hazır bulunduğu otopside Yunus Emre Çelik’in uzak mesafeden keskin nişancı kurşunu ile vurulduğu belirlendi. Kurşunun Yunus Emre Çelik’in sırtından girdiği ve boynundan çıktığı tespit edildi.

Çalıştığı firma yetkilileri ile görüşen akrabaları, Yunus Emre Çelik ve 3 arkadaşının Türkiye’ye dönmek üzere, kalan eşyaları toplamak için olay günü şantiyeye gittiklerini öğrendiklerini anlattı. Çelik’in yakınları, "Yunus Emre, vinçte kalan eşyaları almak için yukarı tırmanmaya çalışan 55 yaşındaki bir vinç operatörüne, ’Sen yaşlısın, çabuk tırmanamazsın. Ben eşyaları alıp geleyim’ demiş. Vince tırmanmış ama vinç çalışmayınca jeneratörü açmak için tekrar inmeye başlamış. Zemine 5 metre kala da vurularak yere düşmüş" diye konuştu.
 
Çelik’in cenazesi otopsinin ardından Trabzon Belediyesi’nin Bahçecik semtinde bulunan gasilhanesine getirildi. Cenaze, daha sonra da Yomra İlçesi’ne bağlı Oymalıtepe Beldesi’ne gönderilecek ve burada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!